simple as that

Nya pjux från Nelly.


Jag tror att jag håller på att bli lite tokig. Igår ville jag måla ena vardagsrumsväggen i en mörklila färg, idag vill jag ha en vägg med tegelstensmotiv. Jag vill köpa ALLT jag ser i Mio's julutskick. Jag vill ha den stora, feta julstjärnan i elaffärens skyltfönster som kostar 1000pix och var nära på att köpa den också. Julen är snart över. ÅH. Kan man inte få vinna en mille eller något? Något måste hända, precis nu.

Bone & Tassel





Hejhopp! Har jag sagt hur mycke jobb det är med en valp? Tror inte att jag och darling tänkte igenom detta riktigt noga innan vi bestämde oss. Särskilt det här med tidiga mornar, jag som ÄLSKAR att sova. Dock är det ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv!


Nu sitter jag faktiskt här och beundrar min nya fina lilla indian-väska som jag fick hem för några dagar sedan. Superfin. Har inte varit inne i stan på veckor nu eftersom Siri inte vant sig vid att vara själv än, så internetshopping har varit mitt göra senaste veckorna. Har hunnit packa på mig en hel del vill jag lova!


Siri ♥

Det här lilla livet har hamnat hos oss, och jag har aldrig varit lyckligare.  Jag älskar hur mysig hon är och hur gott hon luktar. Sprallig, snäll och helt underbar och finns alltid där när man vaknar. Hon älskar att ligga tätt intill och vill alltid somna i knät. Igår var vi förbi hos mamma och hälsade på. Då passade Siri på att inviga den vita, lurviga mattan i vardagsrummet. Vilken härlig välkomstpresent!

RSS 2.0