scorett.

Två fina ringar fick följa med in i värmen idag.
Båda från scorett och gick på någon hundring var bara! Jetefina. Lilla Rudolf :)

ill be damned.

Min dator har pajat, kraschat, gått sönder, överhettat, dött, gått under jorden. Lämnat mig i sticket helt enkelt. Nu blir det nog att traska och köpa mig en Mac. Nu har jag i alla fall en anledning!


Dessa gråa pjux fick följa med hem idag. Satt Underbart fint på foten!

Bild lånad från Kenza



hard to choose.

 






Mocka eller skinn? Så  j ä k l a  fina!


early christmas.


Mahh! Stod mellan dessa från Jessica Simpsson och de liknande från Jeffrey Campbell. Men eftersom jag kom undan med flera hundralappar (och att de från Jeffrey såg sjuuukt avlånga ut) så fick det bli så. Hej?!
Vet att det inte är säsong för dessa riktigt nu, men vafan. Lagomt till våren är dem i min ägo!

Love at first sight.



Snart min, om jag får bestämma! Vackraste jag någonsin skådat i kattväg. Mjau! Jag har alltid varit en kattmänniska, så varför sluta nu? Det enda som får en att tänka om är 7000pix. Fast ändå....


down town.



Helt sjukt vad jag har underskattat min fuskpäls från H&M! Den fick ligga i garderoben hela förra vintern nästan. Liiite onödigt kanske med tanke på att den faktiskt är både fin och varm. Ja!


Red wine



Nytt, fint, härligt :)


asså hej eller hej dåå



Pälsväst Zara


Igår hade jag en OTROLIGT härlig kväll på Allstar med bästa tjejerna!!! Jag får inte glömma att jag faktiskt har de bästa omkring mig. Har även kommit fram till att jag tycker det är tusen gånger roligare att LÄSA bloggar istället för att skriva... så..


Förlängning som förgyller.



Mina nya, fina. Från Topshop.


Det har verkligen varit en hektisk helg måste jag säga. Flög till Sthlm med brudarna fredag morgon, där det bjöds på mycket shopping (i alla fall för Maja), följt av rosé och middag på Collage. Dansade så att shoppingfötterna värkte bannemig! En sväng in till city igen på lördagen för att göra ett sista försök till fynd, men det slutade med att jag och Maja kom till flygplatsen 13 minuter innan start med 20 shoppingpåsar om armarna. Lite pinsamt när piloten står och inväntar oss och klämmer ur sig; "Ni vet väl att det är ETT handbagage per person?" och sen att vi får klämma oss in och verkligen ALLA stirrar på oss?! Ville kasta mig ut igen.


RSS 2.0