Vi ses snart igen, jag behöver bara samla lite krafter, tänka på mig själv och hitta inspiration. Vi kan väl spika ett datum? Vad sägs om tre veckor, ungefär måndag den 20/6? Vi kan väl göra en deal också. Medan jag funderar på vad livet innebär kan väl Du kommentera vad du vill läsa mer om? Tills vi hörs igen, Puss!


Medan jag är borta så kan ni kika in här, här, här, här och här.

butterflies in my brain



Världens finaste vägg ägs av världens finaste Julia. Tack för en superbra helg! Längtar redan till nästa :)

very



Titta vilken underbar klänning som kommit in på Nelly! Jag vill ha så mycket. Det är märket Very från Vero Moda och den går loss på 749pixdaler. Vad ska jag ta mig till? Måste nästan beställa den. åh..

keps-fredag



Det regnade så mycket idag att jag var tvungen att kyla mig. Impulsköpte denna keps som passade bättre än jag trodde! Mer sånt ;) Stadium 149pix.

Fredag


Shortsdress Nelly trend, Skor Nelly

Summer



Testade att köpa med mig dessa hem idag och det verkar som att dem trivs hemma hos mig. Får se om dem trivs lika bra på foten framöver. Gillar färgen skarpt + att det inte är superhög klack. Blir fina tillsammans med en oversize t-shirt eller en klänning kanske :) :) H&M, 179pix.

pyssel



Har knåpat isär detta halsband och knåpat ihop det igen. Har gjort det 15 cm kortare och tusen gånger finare! Jag sa till Maja att om hon köper det, så fixar jag det på ett villkor; att jag får låna det. Bra deal? ;) Kommer från MQ och går på 149pix.

dagens



Jobb hela dagen idag och jag är inte peppad någonstans! Jag tror också att jag har glömt min superfina väska från Vivistyle i Turkiet. Hoppet? Jag får försöka maila Ving och höra om de hittat något. Förra gången glömde ja mina Raybans och dem fick jag tillbaka, så hopp finns. PLUS att den här förbannade systemkameran är sämst i hela jävla världen. NU; jobb!

hatt-onsdag



Nu sticker jag och bror och möter upp syster som slutar 21, sen  blir det premiärvisning av Hangover II. Jag är lyrisk och hoppas att den är BÄTTRE än ettan. Svårslaget. Jag har dock både världens bästa och världens sämsta humor så det KAN helt enkelt inte gå fel. PÖSS!

necklace

Nytt från Indiska. Så, så fint och jag älskar färgerna. 179pix!

this day

Klänning Vila, Väska GT, Skor Vagabond


GUD vad jag försov mig imorse. Tur att min arbetskollega smsade mig angående ett låtnamn vid 10, annars hade jag sovit ut hela lunchpasset. Idag blir det att pyssla lite hemma, sen grillbuffé hos Mamma och efter det åker jag och mina syskon och tittar på premiären av Hangover ll. Jag hoppas att den är bra :) Är fortfarande sur för att min kompakta systemkamera har slutat fungera och att det kunde ta upp till fyra veckor att reparera. MEN GE MIG EN NY BARA!? Hörs sen! Puss


not todays


walk



Nu går jag ut och testar promenadgatorna i Umeå, sen blir det jobb. Tror att jag måste underhålla solbrännan också och tar nog det efter jobbet. Vi hörs senare!

lace



Här har Ni som inte hann haffa ett par av de virkade shortsen från H&Ms Concios collection ett alternativ. De kommer från Topshop! Dock inte lika lediga, men fortfarande fina :)

linda






Så passande att skon heter Linda ;) Det var egentligen inte love at first sight, men jag gillar dem faktiskt mer och mer för varje gång jag ser dem. De är liksom inte för mycket och heller inte för lite. Hur sköna som helst och för makalösa 399pix är dem dina. Du hittar dem såklart hos Nelly.

stripes

Linne GT, Jeans Object, Väska Turkiet


Måndag och ny vecka. Det betyder nya tag! Jag velar fortfarande mellan om jag ska ta tag i bloggen eller om jag ska vila lite och se om suget kommer tillbaka. Jag vet inte riktigt vad jag ska uppdatera med och vad ni helst vill läsa. Tiden får utvisa :) Nu, möte och sen jobb på tjejgården!

white




Denna underbart fina kuvertväska hittade jag i Turkiet i en liten butik. Så fin. Fanns i turkos, svart och beige också men det blev tyvärr inga fler. Nöjd är jag i alla fall och den kommer få hänga med mig ut i sommar! :)


lördag


new



Sprang förbi GT och kom över denna, 199 pix.


todays




Min bästa, bästa kamera har bestämt sig för att sluta fungera. Och vet ni vad? Den bestämde sig att sluta fungera FÖRSTA dagen på semestern. Just my luck. Displayen var helt svart när jag skulle använda den. Nu får jag använda in stora klumpiga kamera... uh


nly ACCESSORIES

Titta vilken cool väska! Kan inte bestämma om jag tycker att den var ful eller fin. Fulfin. I alla fall går den lös på 199pix hos Nelly.


home again



Nu är jag hemma igen, lite rundare och lite brunare :) Hinner inte uppdatera något mer idag eftersom jag har mycket att ta tag i. Men jag lovar att bättra mig! Jag har hur som helst haft en underbar semester med mina nära med gratis alkohol 24/7 och +30° VARJE dag! Nu blir det åter till verkligheten och allt jobb. Men tills vi hörs igen, PUSSS på er!

Onsdag


Jeansshorts - Bikbok, Mockaskjorta - H&M, Skor - Vagabond


Tisdag

Kavaj - HM, Klänning - Acne, Skor - Vagabond

Måndag



Blus - HM trend, Shorts - HM, Ballerina - Vagabond

 


Söndag



SKjorta - HM, Shorts - Bikbok, Skor - HM


Lördag



Linne - Zara, Jeansshorts - Monki, Skor - H&M, Väska - Chapnlle

Fredag



Linne - Zara, Shorts - Monki, Väska/skor - H&M

Todays



Blus - HM, Leggings - HM, Skor - Vagabond, Väska - SH omgjord. 


Första dagen i Turkiet. Jag kommer försöka uppdatera varje dag men lovar ingenting. Har i alla fall gjort i ordning inlägg som ska täcka sju dagar. Jag hoppas att jag kan trycka in några från hotellet också. Vi har bara med oss en liten dator som inte har några ingångar för mitt minneskort till kameran. Men jag löser det nog :) Puss!

Time flies by

Bara timmar kvar innan vi reser iväg..

today is the day

Skinnjacka - Saints & Mortas, Blus - Hm Trend, Jeans - Plenty Dr Denim, Skor - H&M


Dags för jobb igen! Jag hoppas att jag kan smita tidigare så att det inte blir så stressigt. Åker till flygplatsen ikväll vid 18-tiden och jag slutar jobba 15:00. Blir lite tight med tid med tanke på att jag inte har packat än. Jag har inte ens en väska! Haha, typiskt jag att vara ute i sista stund :) Ska fixa lite bloggmaterial också så att det inte är dött här i en vecka! Puss!

mood for love

Fint från H&M. Ville bara ha något enkelt läppglans med färg som jag kan tappa bort utomlands utan att få dåligt samvete, om det skulle hända. Jättefint och jätteenkelt och inte speciellt dyrt. Nu börjar det pirra i magen också, kan det vara resefeber? Puss!

Trend


Hittade den här underbara blusen när jag ramlade in på H&M i lördags. Den kommer från Trend och är i en superfin eld/orange/röd-färg som kommer bli riktigt bra till en turkiet-bränna ;) Ska absolut få följa med, så den åker ner i resväskan!

tell them hey



Efter en lång helg och en ledig måndag är det dags för jobb igen och efter det ska jag på en efterlängtad ansiktsbehandling med djuprengöring inför resan imorgon. Jag är lite osäker på mitt pass eftersom jag använder det dagligen som id. Lite skadat i kanterna men alla viktiga sidor är hela. Får hoppas på det bästa! Ikväll vikarierar jag för Bella på fritidsgården, ska bli himla kul. Jättebra väder ute också så nu ska jag promenera till jobbet! Puss!

new in

H&M, 299:-

möhippa i Kungsträdgården

Jag och Maja innan resan.

 

Superfina Hanna som inte hade någon aning om att vi skulle komma. Chock, tårar och självklart glädje :)

Ida, Hanna & Matilda. Hanna fick gå runt och sälja rosor för 5:-/styck. HAHA!

Efter massa uppdrag såsom sälja rosor och sjunga i en låtsasmick MED okända människor satte vi oss i Kungsträdgården och drack champagne och åt brödstänger, ost och jordgubbar.
..och köpte glass som vi knappt orkade äta upp!


Hanna fick byta om ..

Mernaz joinade oss efter hennes semester från soliga Spanien!

Sen tog vi Hanna till en Studio där hon fick uppfylla sina drömma och spela in två singlar. Vilken otrolig talang hon hade! Efter det käkade vi galet bra tapas på ett ställe som heter Bakfickan, SJUKT gott! Sen gick vi ut och dansade till grym musik. På hemfärden tog vi Hannas nya Segway ;)


Detta är långt ifrån alla bilder som togs på möhippan i lördags, men jag ska försöka få tag i bilderna från de andras kamera. Jag hade en supertrevlig dag/kväll och jag vill tacka alla fina tjejer! Det har skrattats konstant och det har varit roligt att se Hanna göra alla pinsamma uppdrag. Jag längtar innerligt tills jag får göra detta igen!

tonight

Klänning Nelly Trend, skor Jessica Simpsson

bridalshower





Fick hem massa klänningar igår som jag beställt, men det blir denna som jag kommer att ha på mig ikväll. Jag ska nämligen på möhippa för min underbara vän Hanna! Hon visste såklart ingenting så jag kunde inte skriva ut här i bloggen att jag skulle till Stockholm. Men här är jag nu och vi ska ha så kul! Bland annat blir det några timmar på Gröna lund, inspelning i en studio, middag och lite annat roligt :) Hoppas ni får en bra dag! Puss

going away


Nu sticker jag iväg på äventyr!

perfect pink


35,5cm x 23,5 = perfektion



Årets kanske finaste
kuvertväska till årets kanske bästa pris! 199pix och helt perfekt, kan man önska något annat? Det pirrar i magen! Jag funderar starkt på att beställa hem en gul också eftersom den är så himla prisvärd. Kolla in alla färger här och klicka hem allihopa! Det är tveklöst sommarens finaste accessoar ;)

new in at topshop


biker




God förmiddag! Har tvättat hela morgonen inför helgen och bestämde mig för att ta ledig från förmiddagspasset idag på restaurangen. Jag tänkte se över om det måste göra lite inköp inför Turkiet på onsdag eller om garderoben behöver fyllas på lite. Mina klänningar från Nelly har kommit också så ska se om jag hinner fota dem idag. Ska vimmelfota ikväll också! Himla länge sen nu :) Vi hörs på en stund..

jeans



Linnéa ville att jag skulle tipsa om svarta jeans. Nu är inte jag någon mästare på jeans, kvalité och modell utan jag kör mest på hur sköna dem är eftersom jag för det mesta jobbar i svarta jeans. Mina absoluta favoriter just nu är dessa par. Första paret heter Higher Black och finns på Bikbok. Tighta, höga i midjan och smala i benen. Enda kruxet är att dem kan vara lite långa, så jag brukar klippa och sy upp dem, 499:-. Andra paret är Kissy från Dr Denim och tredje paret heter Plenty som är samma modell som föregående fast högre i midjan. Jag fullkomligt älskar dessa! De är mer som jeantights än vanliga hårda jeans och formar sig efter din kropp utan att ge med sig för the love handles ;) 399:- och jag hittar dem på Rut Mfl! Ett tips är att titta in hos JC eller Carlings, de har ett bra utbud med jeans också. Puss!

fire

Linne Zara, Byxor H&M, Väska SH


Idag blir en lång dag! Först jobb, sen ska jag fortsätta med mitt och Faw's lilla projekt och sen blir det jobb igen och sen ska jag träffa upp lilla, söta Sanna. Hur ska jag hinna med allt? Känns som att den här veckan har varit innehållsrik :) Har dock klarat mig hyffsat bra från att spendera massa pengar nu innan resan. Väntar på en grej som ska landa i brevis snart - och som jag längtar! Ni får se sen om det har kommit idag, hoppas, hoppas. Puss!

new in




H&M

time to work

Tack söta rara ni för alla åsikter och kommentarer, det är lite svårt när man har beslutsångest! :) Nu blir det jobb och sen ska ja på uppdrag. Jag har lite att stå i idag men vi hörs nog senare. Ha en bra dag tills dess! Puss

vs.



I helgen ska jag på en liten trevlig tillställning och jag vet inte vad jag ska ha på mig riktigt. Det står mellan dessa två klänningar som jag redan lagt beställning på. Ska jag köra på sött, flickigt med stora lockar eller svart, enkelt och snyggt med en mittbena? Kan inte säga så mycket om tillställningen men kan avslöja att det är en middag med massa goa vänner bland annat. Need your help, Hit me!

Spara eller slösa


today



Jag sa hela tiden att vi tog sommaren i förtid, jag visste att björkarna blommade liiite för tidigt och jag visste att jag  var tvungen att njuta medan värmen var här. Igår snöade det och idag är det mulet ute! Nu ska jag posta paket som jag aldrig gjorde igår och sen bär det av till jobbet. Puss!

zhob

Kolla in dessa snyggingar från Nelly shoes! Det är ännu en variant ur Zhob-familjen men denna sko sticker ut. Den har inte samma "snea" platå där fram, om du förstår vad jag menar. Det ryckte lite i shoppingnerverna när jag såg dem men fixk hejda mig rätt snabbt. Har redan så många liknande att jag blivit "skoblind". Men ett hett tips till dig, så kolla in dem här! Puss

forever 21




Ett litet smultron ur garderoben. Har använt det alldeles för lite känner jag! Så himla fint som det är men även under en kavaj, till ett par jeansshorts eller ett par svarta höga jeans. Jag köpte det när jag var i Miami första gången och önskar att jag hade köpt det vita också, men dum som jag var tog jag inte chansen när jag hade den!

for sale



Måste sälja dessa och det tar hårt i hjärtat måste jag säga. Men jag kommer inte att använda dem som jag använder de svarta och det är inte min färg heller. Så, om någon är sugen på denna sko i storlek 37, aldrig använda utanför dörren, maila mig på [email protected]. Mer info hittar du här. Puss!

nutri color


Hade tänkt vara lite snällare mot mitt hår numera och använda inpackning kontinuerligt och varför inte slå slag i saken och använda en med färg? Brukar tona mitt hår med jämna mellanrum men om detta funkar så behöver jag inte hålla på att köpa toning titt som tätt. Nu ska jag återgå till min städning, har vänt upp och ner på hela lägenheten för att kunna svabba varenda vrå! Sen blir det belöning när darling kommer hem när jag har varit så duktig ;) Puss!

stripes

T-shirt H&M herr, Shirts H&M


GOD MORGON. Idag är en sån dag efter en sån helg där jag bara ska städa, diska och plocka undan. Det är de min lediga måndag går åt till! Sen ska jag även försöka posta lite brev, hämta ut lite paket och ta en promenad till mamma min som bjuder på något smarrigt kanske. Nu är det fan inte länge kvar tills vi åker till Turkiet och jag börjar redan fundera på vad jag ska ta med mig..

feathers round my neck




Im alive










Jag lever. Måste passa på att be om ursäkt för dålig uppis i helgen, men jag har faktiskt bara hämtat andan lite. Har umgåtts med vänner och familj och bara haft en stund för mig själv. Nu är det dock ny vecka och ny månad så då passar det bra att ta nya tag! Har precis blivit frisk också så nu kan jag ta tag i träningen igen. Hoppas alla har haft en härlig Valborg, för det hade jag minst sagt! Puss!

RSS 2.0