Lita at Nelly.

Nu har Nelly fått in fler Lita från Jeffrey Campbells! Jag fick tänka över några gånger och inse att jag faktiskt redan har beställt dem från USA. Blev lite ledsen eftersom Nelly har så sjukt snabb leverans. JAJA. Ni som inte hann klicka hem dem förra gången, passa på och gör det NU.

nyårsfin.

Första gången jag gått så här långt med mina naglar. Första och sista gången. Men ganska sött blev det faktiskt, dock inte riktigt jag. Men är det nyår får man faktiskt bjuda till lite! Det fick bli silverglitter som "faller" ner på nageln för att matcha klänningen och ja, det är mina naglar hela vägen :) Har bara gjort en förstärkning.

h&m spring.

För några dagar sedan sprang jag (bokstavligt talat) på dessa skor inne på H&M och kunde inte hålla i mig riktigt. De fick följa med hem på en gång! Kruxet är att de fortfarande ligger kvar i påsen i hallen, vilket dem har gjort sedan de kom hem. Det har aldrig hänt förr. Kan det betyda att jag inte riktigt är intresserad?? Jag har i alla fall tänkt behålla dem tills våren kryper sig på. KANSKE får jag nytändning? Hoppas.

new year. last year.


Tina och jag förra nyår.


Imorgon är det nyårsafton och jag har fortfarande inte en susning om vad jag ska göra. Det jag vet är att jag vill spendera den med ALLA mina nära och kära, men nu är det inte möjligt så man får försöka puzzla ihop allt. Dessutom jobbar jag till 22:30 vilket är riktigt hängigt! Jag har bestämt mig för Elise Ryan-klänningen i alla fall, resten får bli en gåta. Eller improvisation. Jag önskar er alla ett Gott nytt år i varje fall! KRAM.

chanel pt2.


Men GOD fortsättning på er! Här har det inte vart mycket liv nu när man är frisk igen. Tina har anlänt från staterna och jag gör allt för att hitta tid åt oss. Väskan är en julklapp, så så fin. Alla borde ha minst EN i ägo. Nej, nu ska jag springa till jobbet och idag fyller min lilla lillasyster 19 år. Hurra hurra!

Elise Ryan.

Julafton närmar sig med stormsteg och snart är den och knackar på vår dörr. Sen kommer juldagen med dess festligheter, vilket jag inte ens har planerat. Annadagen däremot är spikad och jag längtar som sjutton! Jag vill minnas att jag åt jättegott och hade så himla trevligt förra året. I år samlas tjejerna från alla hörn och kanter och det ska bli så trevligt. Men sen har jag lite smått panik... inför Nyår?!?!
Nyårsblåsan kanske? Jetefin klänning från Elise Ryan.

Newport.

Lyxiga, fina klappar till hela familjen från Newport. Ett av mina favoritmärken själv och har nu fyllt sängkammarn med underbara randiga sängkläder. Det känns verkligen underbart att ligga inlindad i bästa kvalité! Jag älskar att de kör på amerikanskt tema med stjärnor och ränder och det bästa är att man får allt i sånna här fina lådor, så det känns nästan som att julpapper runtom inte behövs!

sweet dreams.

I två nätters tid har jag, tro det eller ej, drömt om skorna "Lita" från Jeffrey Campbell. Hur sjukt det än låter så har jag inte kunnat förstå varför. Jag har vaknat tjuttiotusen gånger och somnat om lika många, men fortfarande så har jag drömt om de förbannade skorna. Jag börjar nästan tro att jag behöver läggas in. Sen kom jag på ett lättare sätt. Det kanske är så att jag faktiskt behöver dem skorna för att stilla mitt sömnlösa sinne? Jag ringde till Tina i USA för att se om hon visste vad priserna låg på där borta. Kan ju faktiskt hända att man kommer undan med flera hundra. Hon skulle i alla fall kolla upp det tills inatt. Yay. Hon kommer hit på annandagen så det skulle vara så perfekt!  Annars kommer hon hem med dessa.. också fina!

chanel pt1.

Himla tjusiga grejer man kan dekorera med precis var man vill. Naglarna, mobilen, ja var nu fantasin väljer. Kul sysselsättning när man är hemma med feber!

Love NLY.

Jag fullkomligt ÄLSKAR dem! Jag älskar Nelly! Jag älskar skor. Jag älskar inte att ha feber! Men glad blir jag, när jag ser sådan perfection. De kommer bli så bra i sommar till bruna ben. Kanske med strumpor i? mm.

peacock.

Har legat hemma med feber och halsont nu i två dagar. Det brinner i halsen och rösten försvinner till och från. Hatar att vara sjuk. Har ett paket att hämta ut, men när jag tittar ut igenom fönstret känns det absolut inte lockande. Men vad gör man då när man ligger hemma, ensam och är sjuk? Det är väldigt lätt att man faller dit på nätshopping. Det har jag gjort. Budade hem dessa skönheter och även en annan riktigt fin grej, som ni får se när den anländer i brevis. Riktigt nöjd är jag! Sen är YTTLIGARE ett par skor på väg hem till mig. Three is a charm! ;)

slösa eller spara?

Jeffrey Campbell 1249:- vs. Zhob 399:-
Båda från Nelly.se


Min första tanke var "skämtar ni med mig?"! Men nu finns dem där, snarlika men inte ALLS i närheten så fina. Nu kommer flickor runt om i landet att strutta runt i dessa budgetskor medan ni som redan haffat de äkta kan känna sig lite finare och lite bättre :) Ska jag kanske avslöja att jag beställde dem i färgen Tan? (Har ju redan svarta från JS). Dessa var faktiskt rätt fina också!

Birthday.

I lördags vart det födelsedagsfirande för min fina karl. Sammanstrålning stod på schemat och gästerna väntades vid 18:00. Snittar och fyllda glas, is-shots och presentöppning. Härliga lördag! Gubben fick en fin Champagnesabel prydd med 24-karats guldhandtag och en finfin kavaj. Kunde inte bestämma mig vilken som skulle bli födelsedagspresent eller julklapp, så han fick båda. Nu får jag bege mig ut på jakt efter en fin julklapp. Men, söt som han är så fick även jag en present. Älskade, älskade raring. Tack alla som kom och förevigade denna kväll!

Dress and shoes.

Satt hemma och kikade runt på internet och fick syn på lite grejer. Dessa två klickade jag hem, båda på rea (Modekungen & Nelly). Har unnat mig själv lite tidiga julklappar senaste veckorna. Först en ny dator, sen ett Wii och nu detta. Mja. Tur att alla julklappar till alla är avklarade så jag inte behöver tänka på det! Några julklappar vill jag nästan behålla själv, så jäkla bra!

Macbook PRO.

Det blev PRECIS som jag ville. Tjääärlek! Nya tekniska prylar har en tendens att lukta så himla gott. Är faktiskt lite sugen på en iPad, men vad sjutton. Imorgon ska vi i alla fall kolla på ett Wii till att börja med :)


jS.

JAG suger verkligen på att uppdatera, men ni ska veta att det är svårt när man inte har en dator. Gick in på applebutiken igår och köpte nästan med mig hela butiken. Nej, inte riktigt. Men går allt enligt planerna så har jag en Mac book på torsdag. Yay! Förhoppningsvis med photoshop och allt. Mina fina skor fårn JS har kommit också, så superglad är jag. Längtar tills varmare dagar så jag får använda dem... hej halvår!
NU ska jag titta på PH, sen ska jag sova. God natt!

Förlåt för den kassa bilden, men de är ljuvliga!



RSS 2.0