lillördag



Mitt hår ser onekligen kopprigt ut på den här bilden och  OM det är minsta lilla koppar så måste det bort på en gång! Hade en supertrevlig kväll igår på tisdags-Rex med damerna. Vi drack drinkar, surrade och hade trevligt. Ikväll har jag och älskling avnjutit en alldeles underbar kräftstjärtssallad med lite vin på balkongen och till efterrätt blev det hallon med vaniljkesella och rabarberkesella. Jisses så gott!!!

detaljer






Skor HM, Armcuff Nelly

vodka



Klänning topshop, väska melba.se, skor jeffrey campbell



Nu sticker jag och tjejerna på Rex och dricker drinkar med nya smaken Vodka Svea! Puss

Dagens


Kavaj Lindex, Linne Bikbok, Shorts Bikbok, Skor H&M, Halsband Indiska

detaljer



rehab




Min söndagsrehabilitering består av kladdig kladdkaka chokladglacyr på toppen. Mjölk på sidan till det. Mjum! Om du har ork eller är sugen kan du hitta flera goda recept hos Arla! Kika in här. Ha en trevlig söndag! Puss

black



Var tänkt att jag skulle ha detta, men har sprungit runt och bytt hela kvällen. Nu har jag svidat om till svarta jeans och corallfärgad blus istället. Det har varit så himla konstigt väder som skiftat mellan sol och regn, så jag kör på ett säkert kort. Nu är det fina damer hos mig, vi dricker vin och surrar. Ikväll blir det lite drinkar och lite dans! Puss!

Kvällens detaljer




midsummergirls






Tack för en HELT otrolig midsommar allihopa som närvarade! Kubb-stafett måste vara en av de roligaste lekar jag medverkat i. Sån fart och fläkt och sånt hysteri! Bästa sällskapet, bästa maten, bästa andan. PUSS!

midsommar

Blus H&M, Kjol H&M, Skor Topshop


Jag tror att jag kör på denna outfit ikväll eller eventuellt den blommiga klänningen från Nelly Trend, om det inte blir för kallt. Annars slänger jag väl på mig en kavaj! Kul ska vi ha i alla fall. Snart kommer Sanna hit och hjälper mig med fina kransar som vi ska dekorera med färgglada blommor som jag inhandlade igår. 350 bananer kostade dem! Jisses :) Är det dåligt väder får man satsa på något trevligt istället tycker jag! Sen blir det grill, chill, drink och rundpingis. Trevligt sällskap är nyckelordet i afton!

sunkissed



För några veckor sedan bestämde
jag mig för att göra ett spontant salongsbesök. Det blev solblekta längder. Dock inte så ljust som jag ville ha det men eftersom det nyligen blivit utsatt för en intensivtoning i mörkt så blev det lite svårt. Nöjd är jag i alla fall!

sunny side up



Jag är inte riktigt back on track än, men så länge - puss!

sry



ÅH, jag vet att jag lovade att blogga idag men vet ni vad? Jag har migrän. Efter en tuff dag med 10 sommarjobbande ungdomar tog min hjärna semester. Första dagen idag, ostrukturerad, mycket tjat, lite gjort, blöta fötter - you do the math. Imorgon blir det nya tag och förhoppningsvis går allt bättre. Jag kommer att jobba 8-16 varje dag i tre veckor, vilket jag verkligen inte är van vid. Jag kan inte förstå människor som vill jobba så? DET ÄR HEMSKT. Jag får se om jag överlever men jag LOVAR att gottgöra med bildbomber, outfits och allt vad ni vill. PUSSS! (Såg att statistiken hade fördubblats just idag, BRA!)

RSS 2.0