trio in backpacking.



Luddrig är i staden, om jag säger som så.

"Vi gillar råttsnoppar.. råttsnoppar som är gråa"




Förutom att jag ser skitnödig ut så hade jag en fruktansvärt trevlig helg! Jag skrattade i mängder och många av mina älskade vänner var där. Tack Babe, Faw, Ludde och diverse för ren och skör underhållning!


Navy.



Vill ni veta en sak? H&m inspirerar just nu med sin "sjömans"-hörna! Fylld av marinblåa, röda och benvita saker vill man bara segla fram. Den här blåa "jackan" hittade jag och förvånad är jag över hur mycket man kan fascineras av ett foder på en grej. Vit ärm med ljusblåa ränder som lägger sig fint på marinblå grund. JAG DÖR. Skärp i midjan, dock väldigt glidigt. MEN OJ så fin. Endast 399 pix. Skynda fynda! Dock ser den lång ut på bilden, men det är den icket!


sixtyseven.



My newfound love. Dessa pjux fick följa med hem för 1200 pix precis. Lite tvek i början, men med rannsakning i garderoben så ska jag nog kunna finna något fint att matcha med. Min beiga (otroligt perfekta) trench passar som pricken över i:et.

always close.



Melerad kofta med läderarmbågar. Mysigt.


Girl i wanna party, with you.


fina damer


Idag är det söndag, igår var det lördag. Jobbade nio och en halv timma i sträck. Ingen rast, ingen ro. Efteråt gick jag upp till damerna och flasha blixten några snabba. Fick kommentarer som "ta av dig kameran",  sliskiga drinkar på brallan och blöta kindpussar. Mysigt. Fina damer och bra musik! Sen bar det av hemmåt för mys och film med gubbben. TACKA vet jag för mysiga hemmakvällar!


Number one.

 

Texten säger allt. Beskriver allt. Dedikerad till mig från babe!

 


cravings.





Det kliar i fingrarna och pirrar i magen. Vill ha. NU.
639 pix och den kan faktiskt bli min. Finns liknande på Kii för 700-lappen VÄRT!?

http://www.creativelounge.se/shop/

chicy.


s e x h u n d r a n i t t i o n i o  pix. kan jag vilja ha? 


The big day.


Igår blev det lite mer officiellt. Tog hem gubben till mamma för middag med bröder + respektive. Jag hade tur. Inga pinsamheter togs upp och allt gick piano. Mamma älskade honom och smög in små kommentarer under kvällen. Trerätters fyllde snabbt magarna. Mätta och belåtna slår vi oss ner för att spana på OS en stund. Myser med efterätt och skratt. Kan ni förstå? Jag är någons flickvän, och han är min första pojkvän. Ändå sjukt :)



tisha med tryck, hm
omsydd kavaj, kii
tights med mockarand på sidan, hm


Rimini.


Fick ett avi på posten igår. Jag visste direkt att det var mina skor från Nelly! Till min besvikelse var de inte alls lika snygga som jag minns dem, synd då dem var otroligt sköna med platån som stöd. Är du intresserad får du dem. OM jag bestämmer mig för att behålla dem blir nitarna snart svarta... Jag menar, gratis skor tackar man aldrig nej till?!

 


give me a moment.



Finns på hm. Mycket, mycket tjusig och dessutom mycket, mycket billig!


24h



Har under loppet på 24 timmar samlat på mig TRE böter. Hur lyckas man? Tur i oturen att det var kinesiskt nyår i lördags så man kunde inkassera lite slantar (de berömda röda kuverten prydda med gulddrakar). Hur som haver så var det inte tänkt att pengarna skulle gå till det, utan istället till en liten resa eller något annat trevligt. Har dessutom satt ett köpstopp fram till Juni någon gång. Kommer bli tungt att spara - om inte ännu tyngre att inte kunna spendera...

 


stockh lm

Mötte upp Maja på schtaan idag för att fika en liten semla, då  jag sprang in i en jättefin kavaj! La undan den eftersom jag för tillfället inte hade något cashliknande. Inte ens ett litet betalkort!



Titta va boyfriend kom hem med! Jag älskar den.


sex on fire.




Spotted on the dancefloor.


Im a bitter girl, but listen honey ur no fun.

Allie Baba – Chic Like You

Känns som drygt att jag behöver tid. Tid som inte finns just nu. Ska hinna med att jobba i helgen, samtidigt som jag måste jobba, jobba och städa också. gahh. På lördag är det dessutom kinesiskt nyår! Jag hinner ingenting. Stress. Deadline på måndag för City's bilder. Svårt denna månad med tanke på att det inte är några krogbilder som ska tas..

vilket BULLSHIT asså.


peacock.



En liten trenchcoat från h&m fick åka med mig hem idag. Sjukt snygg, beige med bruna knappar. Perfekt längd vid låren och sådär underbart perfekt stadga i kragen. Kommer bli bra till våren! Annars önskar jag mig något sånt här.. till våren.. åe..

Vill passa på att tipsa om min älskade vän Maja's blogg. Här har ni en inspirerande själ som uppdaterar mer än gärna - och ofta.

You got me good.



"Jag är glad att jag träffat dig, du är så fin och jag mår bra när jag är med dig"

Jag är också glad. Hela min kropp är glad - varenda millimeter. Har aldrig känt så här för någon förut. Jag blir lika förvånad varje gång jag känner efter och märker hur mycket mina känslor växer för var dag som går. Om jag är kär idag, vad är jag då nästa vecka? Eller om ett halvår? Och att känslorna är besvarade är det vackraste av ting! Ibland kan jag inte riktigt förstå hur något kan kännas så innerligt bra och om det är verklighet, eller om jag befinner mig i en djup dröm som en väckarklocka bara väntar att få slita mig ur. Helst av allt vill jag inte spekulera kring det. Jag är bara så glad att du är min. Saknar dig när vi inte är tillsammans och kan inte få nog av dig när du är hos mig. En kram känns för lite. När jag omfamnar dig känns det som att jag vill ha MER kram, så jag kramar hårdare. Längre. Andas in din doft och vill aldrig andas något annat.

Det är min tur nu. Och jag är så lycklig, så in-i-helvetet lycklig och tacksam att du är min.

 


Jewels.

Mina nya juveler som komiskt nog heter 'Jewels' fick även följa med hem från resan. Stadig sula mitt i Umeås vinterväder - det gillas.


I try to transform a dream's magic to reality.



Funderar på att beställa denna enkla Acne-klänning och addera den till min till synes tomma garderob. Är nog otroligt fin till ett par bruna ben i sommar! Min afrikaresa har inspirerat mig och jag vill bara go nuts with accessories. Det är så mycket lättare med ett enkelt basplagg!


fashion is a language.




Titta vad som fick följa med mig hem! The bible of fashion, helt enkelt. Med en vikt på 3kg och över tusen sidor med bilder och text om hundra olika fashiondesigners genom tiderna. ALLA finns med! Jag är frälst och kan ligga flera timmar och bara titta, titta.. och titta på de fina bilderna! pirrrrrrrrr

 

 

 


fam-lee.

Jag tror att jag har hamnat i den mest komiska/underbaraste/konstigaste familjen. Inte nog med att vi har året-runt saker i detta hus, (för ja, vi skyller på att det är gardiner och dukar utan bäst före-datum) utan när man stiger in genom dörren en februari-dag förväntar man sig ändå inte att hitta en fullt påklädd julgran. EN JULGRAN mina kära vänner. Det är vad som står och välkomnar oss efter en semester i Sydafrika. Är inte vi den sista familjen med att packa ner julgrejerna, så säg. Och om ni måste veta så står den stolt kvar än. Det är nästan som att vi väntar ut varandra för att se vem som orkar ta tummen ur och verkligen plocka ner allt i jullådan igen. Jag ska glatt le åt den varje gång den faller mig i synvinkeln.




inte en julgran i alla fall.


Nature.








Bara ett axplock av djuren vi såg. Efter denna resa har jag förstått att det finns en helt annan värld där ute. Utanför Sveriges och Europas murar så finns en riktigt värld. Med fria, vilda djur, vacker natur och helt underbar atmosfär! Jag vill tillbaka. Jag vill andas in världen i mina lungor.


silence.



Hej alla! Alla som fortfarande kikat in här, fastän det vart tyst som i graven. Jag är hemma nu från en otroligt underbar semester! Jag är väldigt glad över att vara hemma dock, eftersom saknaden av mina kära blev väldigt stor efter ett tag. Allt var perfekt, men jag återkommer mer till det senare! Nu blir det tillbaka till jobbet, sen ska jag mysa sönder min gubbe! :):):)

 


RSS 2.0