make a move.

FÖRLÅT. Jag är mitt uppe i en flytt och vi målar och städar och har saker för oss mest hela tiden! Vardagsrummet ska gå från vinrött till vitt och nytt tak ska upp i sovrummet. Nya lister och nya möbler. Kommer bli alla tiders! Ni får se bild inom kort :)



Leoblus - HM
Tights - Lindex


sensation.



ASSÅ GUD. Jag testade bara, helt oskyldigt. Det var fanimig som en explotion i munnen! Till och med gubben, som inte gillar sötsaker, föll för denna lilla sötnos. TESTA! Det är krispigt. Med chokladsås. Mjukt, men framförallt farligt GOTT! SENSATION!


zoom.



Kolla vad jag lyckades gräva fram ur graderoben! Mina skor som jag hittade i Sydafrika i början på året. Nästan som julafton igen. Och som min goda vän Maja hade sagt; "Jag gillar när det är sådana sulor".


TREsemmé.




Stod och velade i schampo-hyllan, men fick till slut bli dessa omtalade "frisörprodukter" som följde med hem. Vi får se om det är något att hänga i granen. Håret luktar i alla fall gott - och LÄNGE efteråt.


birdie.



Hade nästan glömt bort mina duvor/svalor (vet tammetusan inte vad det är för fågel) som jag inkasserade härom året. Hittade dem på Kii om jag inte är heeelt ute och cyklar. fina!


jeans.

 

Idag drog jag på mig mina blåjeans från H&M. Händer väldigt sällan numera då jag tycker att tights är otroligt skönt mellan arbetspassen. Ursäkta röran i bakgrunden, men var tvungen att testa mina nya Volumaster från Björn Axén som mamma köpte för bara 99pix! RENA kapet. Och bra är den!


Depeche.



Titta vad som kom i brevis idag! Jag beställde dem i måndags eftersom min storlek inte fanns i butik, och de kom idag. Snabbt som tusan gick det! Dessutom sitter dem jättebra runt foten och är hur bekväma som helst.

Nilsson, 699:-


macrons.



Testade på små söta Macrons igår.

 


Igår blev det en helt eftermiddag med tjejerna. Vi började kika igenom butikerna i stan, sedan fortsatte vi mot D&D och butikerna kring Ersboda. Kulkul. Sen blev det tjejkväll på fritidsgården! Älskar att jobba då. Pyssel för hela slanten :)


leo.



Idag är det lördag. Känns mer som en söndag dock! Fotade ihjäl mig igår också på Corona så nu har jag nästan träningsvärk i händerna! Skorna fick även åka tillbaka, så nu blir någon annan lyckligt lottad. Måste illa kvickt hitta ett substitut. Ikväll ska älskling fira en kär väns 30-årsdag (Grattis Jonas!) och jag ska bara jobba. Uhhh!

photo.



Efter en hård och tuff (njaaa) arbetsdag beger jag mig nu ut på stora uppdrag. Nöjesmaggan behöver sin månadens skörd av bilder. Ses där ute!

test.


Hmm.. ska jag? ska jag inte? ska jag? ska jag inte?


trench.



Idag kör jag detta. Bekvämt och snyggt!
Trench H&M, Skjorta H&M, Tights ZARA, Skor ROOTS.


eskil.



En skön dag med älskling i Eskilstuna under vår lilla roadtrip  igenom Sverige i Somras. Jag vill tillbaka. Tillbaka till värmen, brännan, atmosfären. åe! Kvällen då vi åt en alldeles underbar måltid i ett bås som sträckte sig ut över älven. En älv som var fylld av näckrosblad. Underbara minnen.


Shose me.



Mycket skor på bloggen nu, men vad gör man inte när lagret måste fyllas på inför höst/vintersäsongen? Dessa förlängare fick följa med hem. Nöjd är jag med köpet. Älskade DNA, 799pix.

brooch me up.



Hade nästan glömt bort denna fina brosch som jag fick på köpet när jag handlade på Makeup Store för ett tag sedan. fin!


oh my.

Jag dör. Och jag smäller av. Tappar andan. Blir svag i knäna. Pirrar i magen. Kliar i fingrarna. Cravings?


     

1440 pix. Julklapp till mig själv kanske?


Final.



Snubblade in i Bianco's utförsäljning idag och det slutade med att dessa pjux fick följa med hem. I storlek 36(!). Vid första anblick tyckte jag att de var jättesöta, men under all väntetid i kön så släppte suget efter dem mer och mer och när det till slut var min tur att betala tog jag med vemod fram mitt visa och betalade. Efter köpet fylldes jag av ångest.  Väl hemma svalnade det lite och tanken av att det blir kallare med tiden gjorde allt mycket lättare. Får säkert användning av dem så småning om.. eller något..



grey suit.




Igår kände jag mig lite dåsig, så jag stannade hemma från jobbet. Istället så tog vi mått på nya lägenheten, vann på triss, målade om mina svarta möbler till vita, fikade, åt middag och hade en härlig ledig dag. MER SÅNT.


Accent.



Okej.


Det är inte Mullberry, och det är definitivt inte en Alexa Chung, men den funkar och den är fin!


feather.



Invigde min sjal från Complement häromdagen tillsammans med de turkosa fjäderörhängena från Ur&Penn. "Fiffigt" tyckte kvinnan på D&D.


cross my way.

Köpte halsbandet på Lindex för en oklar summa pengar. Satt två kors på halsbandet men jag gjorde om, tog bort och pysslad ihop ett av dem till ett örhänge. TADA!




dry like desert.

Hoppsan! Nu har det gått mer än två veckor utan något tecken på liv här i bloggen. Och utan uppdateringar kan jag ju inte roa er! Det rycker ändå lite i mungipan när jag ser att de flesta fortfarande söker sig hit. åe. Kan det vara så att man ändå har ett gäng trogna läsare? ;)

JAJA, nu till något HELT annat..



VILL HA!


RSS 2.0