Animal print.

Har ingen fantasi idag. Får bli vare blir! Pouss!


hm.


You got mail

Har precis varit och hämtat ut ett paket på posten. Efterlängtat! Vi åker till Gran Canaria om några veckor, så jag passade på att beställa hem ett par bikinis lagomt till resan. Två klänningar fick också följa med, och sen en present till systeryster som snart tar studenen!


Jag gillar de öppna ryggsluten, blir fint i sommar med uppsatt hår.




Två "rullade" bikini samt en svart, blir jättebra till resan!


Friday off

I fredags fick jag för ovanlighetens skull ledigt och passade då på att njuta extra mycket. Synd dock att vädret inte var med mig. Men med gott sällskap och fint omhädertagande blev det succé! Har blivit riktigt dålig på att använda kameran så jagkan tyvärr inte bjuda på några festliga bilder! Lovar att bättra mig! ;)


 



Denna fina kavaj i 100% linne från frankrike inhandlades i Stockholm, Sturegallerian.


Massimo Dutti





Skjortan är ett av de senaste tillskottet i garderoben och inhandlades i Stockholm när vi tog oss en avstickare lagomt till min födelsedag. Massimo Dutti i all ära!


But once again the sun is rising, I better keep on walking

Nu är jag tillbaka mina ärade vänner - på riktigt! Och vet ni? Jag blir så himla glad att ni fortfarande kikar in här tålmodigt. KRAM. Jag lovar er mer denna gång nu när jag har fått hämta andan lite. Har även fått ny inspiration och varför vänta? Jag slänger upp ett rykande färskt inlägg om mitt senaste tillskott i familjen...

 

De kommer från Friis och Co och gick lös på 1399pix. Det pirrar i magen!


New.

Jag är snart tillbaka, lovar :)


RSS 2.0