powder.

 

Hittade denna på GT för bara litelite pengar. Supersöt!


polish.



Jag laddar upp i nagellacksförrådet med tre härliga baslack.
Har blivit småless på alla rosa och färgglada nyanser!


City.

NU har jag skickat in bilderna till chefen för upplägg till månadens upplaga av City. Ibland älskar jag verkligen mitt fotojobb, men måste samtidigt passa på och säga att jag kan känna ett visst hat också. Det ska jag absolut inte sticka under stolen med, speciellt inte en lördag efter tio timmars jobb. Men när resultatet ligger framför mig så kan jag inte låta bli att beundra mitt fina arbete...


 

Det må vara "bara bilder" i era ögon, men i mina är det ren och skör ögonfröjd!


cognac.

 

Dessa pjux damp ner i brevis efter en tillsynes lång väntan. Mixade känslor, men det är väl så det brukar vara när man beställer från internet. Både eftersom bilden gör sig så bra och även för att det är ett budgetköp. Jag tror att jag jämför dem för mycket med mina svarta från SixtySeven. Men dessa blir nog superbra i höst ändå! :) Kommer från H&M!


vila.

Var och kika på stan idag i pausen då jag snubblade in i dessa.
Som smör i solsken, inte sant? Blev dock inget köp idag.
Se men inte röra!


its to fragile.



Rotade igenom smyckeskrinet och fann detta halsband från Indiska. Säkert två år gammalt!
Fint vare och fick åka på på en gång.


two new.



Dessa slimmar sig runt mina fingrar nu för tiden!


Fingertips.

En vit, en svart och nu en grön. Kunde inte motstå att plocka åt mig en tredje skjorta av detta slag, de är ju så sköna och dessutom väldigt lätta att matcha med massa fina smycken! Jag har egentligen köpstop tills vi flyttar in i vår fina lägenhet men FASEN vad svårt det är att hålla fingrarna i styr!
 

 


RSS 2.0