foursome.

 
 

Fyra favoriter i min ägo!
1. H&M divided, 2. H&M trend, 3. Indiska (omgjord), 4. Upphittat i en låda hemma hos pappa.


moving on.

Sådärja! Jag och gubben har hittat oss en lägenhet i stan på Östra Kyrkogatan. Känns jäkligt skönt med tanke på att vi funderat på något nytt och eget. Och det sköna är att det damp ner som ett paket på posten! Jag har alltid haft så himla tur med lägenheter som bara har kommit till mig och denna gången hade vi riktigt tur. En trea på 83kvm! Finfin. Så lagomt till de blir det garderobsrensning och jag börjar med pjuxen. Sugen? Annars blir de auktion på en gång :) puss!


Friis & Company, stl 37

 
Köptes i USA, Miami - Pierre Dumas

Båda paren är använda endast en gång.


two new.



Två nyinkasserade halsband från h&m. Tackar! Syns inte så bra då de hänger ihop tillsammans i en klump, men fina är dem!


whyred



En skatt som jag fyndade under min vistelse i Stockholm. Med rean avdragen fick jag den för 599 pix. Packat och klart! Jag har som en förkärlek för det där med transparenta blusar/skjortor. Två liknande fick också hänga med hem! Jag låter dig få suga lite på den karamellen och återkommer med bilder lite senare! :)


muy bien



Finfina till vardags! mmmmm...


back on track.




 

Ingen rast, ingen ro. Efter nästan åtta timmars bilresa hem korkar vi upp och bjuder upp till dans på dirr. Med fina damer och trevligt sällskap blir det lätt att man faller in i frästelserna. Ett glas blev två. Två glas blev en flaska and so on. Dagen börjande sängliggandes och kommer nog stå på pause ett tag till.

Fattig är jag också, ska tilläggas. Stockholm har tagit ut sin rätt, om jag säger som så! mahhh


vacation it is!



Jag och älsklingen skålade in vår gemensamma semester ikväll med ett glas vin. Smarrigt! Nu blir det att packa det sista, bränna lite skrivor och sedan bums i säng. Tidig morgon imorgon och måste vara på topp! Vi ses när vi ses. KRAM!


yesterday.



Kavaj, MQ
Jeans, HM
Skor, Bianco


July, july.

Åh. Dålig är jag på att uppdatera. Imorgon åker vi i alla fall till Stockholm (förhoppningsvis) och stannar där så länge vi känner för det. Vi tar bilen tidigt imorgonbitti och hoppas på kanonväder med växlande molninghet. Kan bli riktigt jobbigt om det är stekande sol. Tack och lov för automat och ac! Ska försöka att inte spendera så mycket pix denna gången och även dessutom försöka hitta mer höstkläder, för även om sommaren verkar ha kickat igång på riktigt nu - så är den kort!!!! Men.. leva i nuet ska jag absolut göra! ;)
Hareheeeeeeeeeeeej! 



keeper.



Sprang runt på stan idag i det växlande vädret som inte kunde bestämma sig för sol eller regn. Kom över en mobilhållare (ja, jag vet att jag är sjuuhukligt sen men heeey) som var så himla söt. Dessutom är min väska alldeles för liten så det slutar alltid med att jag bär runt mobilen i handen. Men så fort jag kom hem fick jag se att det fanns mycket finare mobilhållare som jag hellre vill ha! åe. Dilemma dilemma.

Jo! Sen ringde Ving idag och sa att de hade hittat mina Raybans på hotellrummet och att de skulle skicka dem så snabbt de anlände till stockholm. Så snart är dem här hos mig igen! wiwiwi.

 


RSS 2.0