leopard.



Inhandlade inte så värst mycket på resan, men kom ändå hem med några små juveler. Detta linne hittade jag på en spansk affär som hette Bershka och kan jämföras med butiker som Zara och H&M. SJUKT snygga saker till rimliga priser! Galet snygga skor också! mauuh.. kolla in sidan och ba.. ba HEJ?!


I´ve lost my memory, have u seen it?



Gran Canaria.

 

Vad hände egntligen? Jo. Jag och mitt glömska minne fick stå öga mot öga och allt blev svart på vitt. Sista natten i Stockholm spenderade vi hos Hanna, när vi lämnade lägenheten och stapplade in trötta och nyvakna på Arlanda klockan 06 inser vi att jag glömt min jacka och mina hörlurar. Damn. Sen när vi landar på Las Palmas tar jag fram digitalkameran för att knäppa några bilder och märker i samma tur att batteriet fortfarande sitter fast i laddaren - där hemma. Damndamn! Det leder såklart till att vi är tvugna att köpa en ny digitalkamera. Nåja. Väl framme på Playa del Inglés fyndar jag ett par äkta Rayban Wayfarers för 800pix i en butik som inte hade haft en enda kund, därav rabatten. Glömde såklart dem på rummet nu när vi åkte hem. DamndamnDAMN!! Inte nog med det! Vi glömde Nemo också, hängandes alldeles ensam i brandalarmet i taket :(



new in.


Ganska superjättefina... jag smälter... och bara en ynka, ynka femhunka (!!!)

...den där Bianco.


Volanger.



Inhandlade ett sånt där fint linne med volanger härom dagen. Har ett sen tidigare i en lilabrun nyans men har inte hunnit använda det än. Vitt är fint mot solbränd hy. Nu måste jag bara fixa en bränna ;)


Im on a boat.




Det blev en svängom på båten igår kväll, som många andra kan jag tänka. Blev ingen längre vistelse då dem var tvugna att sänka hela skiten strax vid 01. Men kul vare! Skratta mig flera år äldre och det vill jag tacka dessa damer för. Triss i kärlek jojjemen. Idag får man vackert tacka sig själv för hur man mår! Fotboll nu, hareheeeeeej.


Midsommar.

God och härlig midsommarmiddag! Jag åt och åt tills jag knapt orkade jordgubbarna efteråt. Hej och hå!











Mitt fina sällskap!


midsommarfix.

Midsommar i all ära. Det blir inget lugn efter stormen, för nu bär det av igen. Knytkalas, allsång, skålningar! Sista fixet nu sen bär det av mot Jessica och midsommarfirande med fina vänner. KRAM!




turn back time.



Vår sysselsättning under de varma dagarna vid poolen blev Fyra i rad och diverse kortspel.



Happy Hour tjugofyra-sju.







Nemo gav oss många skratt och roliga bilder, dessvärre glömde vi honom hängandes i brandlarmet på rummet.


home, sweet home

Så var man "äntligen" hemma igen från en underbar semester. Anlände med satans ont i halsen, ett par Rayban's mindre och flagnande axlar. Tack och lov att min underbara pojkvän fanns vid min sida hela tiden! Slänger upp lite bilder senare, för nu ska jag träffa Tina som är hemma från Miami. Ciao!




Playa del Inglés



Mas Palomas


carrera.


En underbar dag, bara.
Nu ska jag förbereda packningen inför Gran Canaria med pojkvän på ons!!! Men först - en tur till damerna i stockholm!

Africa gold licorice.


Kumquat - Safari Sun - Afria Gold

Titta vad jag hittade idag! Läkerol, som jag för övrigt älskar, har en kampanj nu med afrikanska smaker lagomt till VM i sydafrika. Jag kunde inte välja mellan de tre smakerna så alla fick följa med hem. Jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker mest/minst om så det kommer bli en svår tid framöver känner jag. Safari Sun smakar lite som svarta winegum's! Mumma. Nu har jag fått smaka på Sydafrika för andra gången i mitt liv! :}


blur.

Jag insåg precis när jag tittade igenom bilderna från i fredags att 98% av de som togs blev suddiga. Det är så stor skillnad på att fota med en systemkamera och en digitalkamera! Nu ska jag snart lägga mig och sova, mina ögon blöder och sängen skriker. Känns som att jag har miljoner saker att stå i men kommer inte ihåg en enda. Just nu vill jag bara vara i sthlm med tjejerna! Men vi ses ju snart! pirrr 




Kavaj, Vila
Blus, H&M
Väska, Marc b
Brillor, Polo Ralph Lauren
Skor, Friis & Co


watch me.


Har haft fullt upp hela veckan, vet knappt vad jag heter längre. Blev utgång med tjejerna i fredags i alla fall för att fira Sanna och Jessicas premiär på Club Rosé. Succé! Bra gjort tjejer! Har annars haft mycket att stå i just nu innan resan på tisdag. Måste tvätta och städa och säkert inhandla en del viktiga prylar. Nu blir det jobb, sen ikväll slänger jag upp bilder från fredagen :)


Klockan, present från pojkvän, Kii

Tights, Zara

Blus, H&M


Picture rain.

 
 
 
 
 


PURE LOVE.



Grattis, my love.


Sjung om studenten.

HEJ! Hann inte updatera igår på grund av för lite tid. Kan ni tänka er, jag var ledig men hade ändå inte tid? Fick bland annat punka på bilen och sen vart de bio för hela slanten. Nåväl. Lägger upp en gårdagens och en dagens-dagens som kompensation. Syster tar studenten idag så jag slänger upp lite fler bilder senare! :}




Bild 1:
Blusen kommer från BikBok, så himla fin!

Bild 2:
Kavajen kommer från H&M, jag älskart!


i wanna be a billionaire.

Har varit ledig hela förmiddagen idag och passade på att andas in livet omkring mig. Blir så himla seg när jag är ledig. Nu ska jag återigen hoppa i arbetskläderna och bege mig mot jobbet. Lyckan är kortvarig, men den finns där! Tur att mannen i mitt liv är den bästa av män. Rex ikväll med tropisk uteserverung, kan bli kul :)



gipsy.

Har glömt att visa er ett halsband som jag hittade härom dagen! Påminner lite om "Ringaren i Notre dame"! :) Funderar på att pyssla bort mynten också...


Don't say a word.

Förlåt förlåt förlåt för alla tacky pics från spegelvinkel, men jag kan inte riktigt med det där med självutlösare. Känns bara knasigt! Men huvudsaken att jag levererar, kan jag tycka  :}



Jacka HM
Tights Zara


chains.

När de mesta från shoppingkassen fick bytas eller lämnas tillbaka började det klia i fingrarna, och lång tid tog det inte innan de ersattes av annat fint. Som dessa pjux! Supersöta ballerinas att vandra omkring i!

 
DNA. Vagabond


yesterday.


GT.

Sprang in på Gina Tricot en tjugominutare innan jobbet igår och fick med mig en hel drös med kläder. Kulkul! Blir bra till resan och även varma dagar efter hemkomsten! Impuls är kul! Fick en sån söt liten beachkasse även :}



you got i all.

Medan tjejerna var ute och roade sig igår blev det de motsatta för mig. Pojkvän hade fixat och donat när jag kom hem efter en hård arbetsdag med frukt, små plock och tända ljus. Nu är jag utvilad och redo för jobb igen!




Långklänning H&M
Jacka Saints & Mortals


dress me in denim.

Att spatsera omkring i jeansjacka är bland de skönaste som finns. Lovart. Har varit ute efter en sådan en längre tid eftersom min förra (otroligt perfekta) bara är spårlöst försvunnen. Hittade en från Twist and Tango som jag beslutade att lämna tillbaka pga storleken, ont gjorde det i hjärtat, för fin var den. Men denna är också fin. Den har slitningarna på rätt ställe :}



Jacka Carlings
Tröja, Jeans H&M
Väska Marc b


picture perfect.


Hon har sytt sin egen klänning.. jag d ö r

chain me.

Jag smälter...

 
chique.se, fick dom efter bara en dag! :}


off the hood.

Inne på Bikbok rådet det total kaos. Ser ut som en massaker med alla kläder på golvet. Varför? Det rear ut allt i butiken med 50% rabatt. Crazy. Jag virrade omkring några varv och snodde åt mig en skön hoodtröja. Tunn, lång med hög krage. Skön! Skynda att fynda!



pre by dior.

Pysslade heela dagen. Gissa om man var trött mot kvällen? mahh..  :}






fireworks.

Min alldeles underbart vackra syster ska gå på bal idag, och jag ska dit nu för att hjälpa henne med allt. Åh. Jag vill tillbaka till tiden då man fick längta och då det pirrade så i magen!





Fina syster Rowena till höger.


Friis.

Där i ligger mina fina juveler...


Marc b.

Se så fin! Kan användas både som clutch och axelremsväska och kommer slitas flitigt i sommar minsann! Från? Topshop, Marc b.






preem.

Mysdag idag. Gick upp i ottan och ringde några samtal. Vädret skiftar, likaså mitt humör. Vad har man på sig när man helst vill ha så lite som möjligt? Längtar till Gran Canaria! Nu ska jag hämta paket :::::)
 


Halsbandet är egentligen ett bälte inhandlat på hm.
Jag har trixat och förkortat det lite nu i efterhand.


off i go.

Jobbet kallar även idag!


Väskan kommer från Nelly och är fin i sommar!


Flowers.

Blev en skolkning från lunchjobb igår då helgen var brutal med festival tors-lör och Mors dag på söndagen. Tog mig en välförtjänt tripp runt stadens butiker med underbara Jessica. Dagen avslutades med middag på Allstar och bio.




Ett sommrigt halsband från Lindex fick följa med hem. Fint! 99 pix.



RSS 2.0