necklace






Min älskade, älskade syster har gjort detta underbara halsband till mig. Jag fick det i födelsedagspresent tillsammans med ett annat halsband och ett örhänge. Hennes presenter är alltid egengjorda vilket jag uppskattar till tusen. Jag har även fått världens finaste tavla av henne för några år sen! Hon är otroligt begåvad i allt hon gör och jag är så stolt.

Dagens


 

Hur ser min dag ut idag? Jobb nu och sen ska jag och darling kanske möta upp hans mamma på en födelsedagsfika och sen blir det jobb på ungdomsgården i kväll. Det är trubadurafton på schemat och jag ska nog kunna ge ifrån mig en liten sång - om jag vågar :) Ni vet hur det är, vissa folk som älskar att sjunga låter helt förjävliga. Jag är en av dem! Jag skriker gärna ut sången, högt och länge och vill gärna tro att alla älskar det.


Summer escape



Dessa somriga, fräscha dofter från Clean-serien fick jag av underbara Maja och Jessica ♥, motiveringen löd att Maja tyckte att jag satt fast i min doft Envy Me från Gucci och att jag aldrig skulle komma mig för att köpa dessa själv. Men nu har jag båda och de luktar faktiskt jättegott. Ska inviga en idag hade jag tänkt :) Perfekt storlek att ha i väskan också!

crochet bikini








Är sugen på båda dessa bikini-set! Så jäkla fina och du hittar dem just nu på Topshop!

April 28, 2011


quality time





Frukost på sängen. Igår kom darling hem  med en hel påse med ostar, marmelader, torkade jordgubbar och små kex. Han vet precis hur han ska överraska mig :) Det var underbart gott och vi hade en mysig stund innan det bar av mot middagen. Idag kan jag bara tacka att det finns kvar en hel del, perfekt!

100% chinese



Tack mina vänner för en supertrevlig födelsedagsmiddag! Nu är bums i säng för imorgon ska jag vara frisk som en nötkärna  och redo för jobb. Puss!

hard to choose

Acne, Zara,  H&M


Ikväll ska jag på middag med ett helt gäng av underbara människor! Fastän en hel del har fallit bort på grund av diverse orsaker så tänkte jag inte vika mig. Det enda problemet jag har är vad jag ska ha på mig. Ska jag köra på jeans och kavaj, eller något helt annat? Funderar mellan dessa tre klänningar..

hit the lights



Illamåendet vill inte ge mig sig utan det blir ännu en dag med knaprande av Alvedon. Har nu avverkat två säsonger av Gossip Girl och jag vill fasen inte att det ska ta slut. Idag blir det middag med trevligt gäng och förhoppningsvis orkar jag med det. Nu ska jag och darling äta en god frukost tillsammans. Puss!

time to get well

Nu kör vi.

chapnlle



Hittade denna på Chapnlle's webbshop, är den inte att dö för? Jag blev totalt förälskad och den går lös på endast 549pix. Klickar man runt på sidan så hittar man otroligt mycket annat fint också. Ska nog ta och dra iväg en riktigt beställning. Har aldrig testat denna sida förut så jag vet inte riktigt vad jag ger mig in på..

still ill

Fortfarande sjuk och det är nästan värre idag. Jag ska ligga hemma och kurera mig med vatten och alvedon hela dagen framför Gossip Girl hade jag tänkt. Jag har även galen träningsvärk i ljumskarna efter intervallen med Faw FÖRRA VECKAN, lagomt otränad. Så fort jag blir frisk ska jag börja igen..

flower





Den här underbara blomman (kommer inte ihåg sorten) fick jag av mamma och bror idag, som en liten födelsedagsblomma. Otroligt vacker och de små gelékulorna växer när dem vattnas och ser till att blomman får de vatten den behöver. När dem sedan har krympt så vet man att de behöver vattnas. Smart och perfekt till mig som inte alls har några gröna fingrar..

chnl.


Vaknade denna morgon och märkte att jag har blivit dyngsjuk. Halsen, huvudet och hela kroppen värker. Jag kan knappt röra mig och minsta lilla ljud bultar mot ett tungt huvud. Halsen bränner och jag känner att livslusten har sugits ur mig. Ingen rolig känsla, speciellt inte eftersom vi ska grilla hos mamma med hela släkten och att det snart vaknas födelsedagsfirande. USCH!

beige & black


Skjorta Edies eyes, Shorts Monki

just something


red feather


Köpt på Kii, från Sara Magdalena Hermansson.

yesterdays





Gårdagens outfit i all ära, sen jobb 10 timmar och sen hem i säng. Så såg min lördag ut! Efter att ha kört race i två dagar pallade jag inte en tredje, man är inte ung längre ;) Men på onsdag tar jag igen det för då blir det födelsedagsfirande för min del! Puss!

Friday




black shorts



Nytt i garderoben är dessa svarta jeansshorts med lite högre midja från Monki. Finns i creme-vit och jeansfärgat också! Helt fantastiska och går lös på endast 250pix. Hett tips!


no time

 



Sitter på jobbet just nu och har inte riktigt tid att uppdatera för tillfället. Jag återkommer då det är lite lugnare och mindre att göra. Lämnar er med denna (otroligt skabbig bild på mig) vimmelbilden från igår. Tack för en fin kväll!



beige



Här är de beiga klackarna från Nelly. Precis likadana som de svarta jag visade tidigare och fullkomligt underbara. Invigde de svarta redan igårkväll och det var som en dröm att få komma hem utan att ha det minsta ont i fötterna. Jag ÄLSKAR dem. Tack fina Faw för tipset! 299:- från Nelly.

BBQ och rosé





Hade så sjukt trevligt igår och har inte haft det på väldigt länge. Träffade underbara männniskor och alla var samlade på samma plats. Tack alla som förgyllde min kväll! Nu: grillning och kall, härlig jorgubbsrosé. PUSS!

Happy hour



Kommer säkert ångra att jag la upp den här bilden imorgon, eftersom jag ser ut som en påse med skridskor. Jag bjuder på den för ikväll ska jag och tjejerna ut och dansa loss! Vi hörs mer imorgon, glad påsk :)

new in



Idag kom skorna jag beställde FÖRE de andra som kom igår, märkligt. Men fina var dem verkligen och jag är så glad att jag har hittat ett par bekväma, snygga skor som jag kan gå runt i stan med utan att känna mig för uppklädd. Billiga var dem också, så jag passade på att beställa två par i olika färger :) 299:- på Nelly.se, Puss!

todays


Close up



kokospannkakor



Jag och Faw gjorde pannkakor idag på ett NYTTIGT och EGET recept! Istället för mjöl använde vi proteinpulver med smak av vanilj, alltså pannkakor helt utan kolhydrater. MEN. Vi la även i lite kokosflingor vilket gjorde susen och satte karaktär på det hela. Frysta blåbär till de och vi hade en jävligt god och nyttig måltid. TESTA vetja!

leo(pold) och faw

Asså jag vet inte, måste fundera en stund. De var lite stora i storleken måste jag tyvärr säga, men hellre det än för små. Jävligt snabb levereans dock, beställde dem i måndags och fick dem idag! Wi. Skorna jag beställde i söndags är dock spårlöst försvunna och var dem är förblir ett mysterium..

Vet ni vad?


Jag har världens bästa mamma! Men det visste jag redan. Hon köpte detta åt mig idag på eget bevåg! Finaste halsbandet av finaste Sara Hermansson! Jag är så himla glad och kan knappt vänta med att använda det. Men först, intervallträning med Faw!

feathers round my neck



Sprang in på Kii igår och fullkomlingt ramlade omkull när jag såg detta, otroligt fina halsband, speciellt de med vita och bruna fjädrar! Att det dessutom är en Umeåbo som skapat det gör mig helt handfallen. Det är perfekt, min typ av smycke och ja.. vad kan jag säga. Min plånbok säger nej, men mitt sinne skriker efter det. Hade det bara kostat en eller två hundralappar mindre hade jag aldrig tvekat. Så nej.. jag kommer ta med mig ångern i graven.

1,2,3

'



Herregud vad peppad jag är på sommaren nu. Vill bara somna och vakna upp nästa dag med sommarsol och värme! GAH! Snart åker vi till Turkiet också, inte dålig start vill jag lova. Nu blir det att jobba och senare ska jag träna lite med min finaste, personliga tränare och bästa vän - Faw!

jacket



Har aldrig tänkt på hur fint det faktiskt är att bara knäppa en kavaj och ha den så? Har alltid min kavaj öppen, men på det här viset blir det lite mer dressat, som en klänning! Kommer definitivt köra på det någon kväll framöver. Kommer dock ha något nertill :) Puss!

sxy little things


Denna shimmering fragrance mist från Victoria's Secret fick jag av pappas donna när hon var här för någon vecka sedan. Den luktar så jäkla gott och man vill bara lukta på sig själv hela tiden. Tur att det är små, små glitterkorn så att dem knappt syns, blir nästan som en kroppsparfym. Fräsch, frisk, fruktig, söt doft!

educationday 2



Uhhh, med det här tempot kommer jag ingenstans.  Har fått lov att skippa morgonpromenaderna idag och igår och legat i lä på grund av alldeles för trött. Ikväll ska jag ta tag i det och träna ett pass hade jag tänkt. Nu blir det att sitta i timmar och bara lyssna, sen blir det ett prov. Back too school altså! Hörs efter 17 någon gång...

giuseppe zanotti

JAG DOG lite när jag såg dessa giuseppe zanotti-lookalieks på Nelly's hemsida. Var tvungen att beställa de leopardfärgade på direkten! Satan. Vill bara ha dem här hos mig!! 399:-?! ÄR DET ETT SKÄMT? Skynda er :)

Nej, jag ändrade till svarta. Fick lite ångest efter att ha tänkt igenom potentiella outfits. Svarta blir helt enkelt bäst!

candy



Dessa färgsprakande väskor har precis landat inne hos Vivistyle, perfekt storlek och bara 249:- STYCK!!!! Jag skulle beställa om det inte vore för att jag blir sjukt nojig när det typ är en privatperson som sitter bakom spakarna. Vadå "Du kan betala i förskott till mitt bankkoton" aa fast näe. Någon som beställt därifrån tidigare?

education

HÄRLIGA måndag! Kommer dock sitta inne på utbildning (ansvarsfull alkoholservering) hela dagen så jag tror inte att det blir så mycket uppdatering. Återkommer eventuellt efter 17-snåret :) Ha en härlig start på veckan! Puss!

little miss Dany


Miss Dany, mitt liv och mitt allt. Henne kan man alltid lita på  i alla väder och i alla kläder. Min kärlek till henne är oändlig. Fyller alla krav på hur en perfekt sko ska vara och gör mig aldrig besviken. Kommer vara med mig länge, kanske längst av alla!


sxy foxy



Inte sist, och heller inte minst, lilla Foxy. Är det någonting som har alla rätt på ett examinationsprov, 10 poäng av 10 möjlga, fem stjärnor och full pott på allt så är det Foxy. Fullkomligt underbar på alla vis. Även fast det är en färsking är det som att vi redan känner varandra utan och innan. We were meant to be och kommer garanterat att sitta ihop i sommar. Det är total lycka. Det är skoporr. Det är FOXY.





zhob




Lilla Zhob, vad ska man säga om denna dam? Vi kom inte så bra överens till en början men har sakta men säkert börjat bygga förtroende för varandra. Ändå rätt härlig på något sätt och rätt lik de andra! Jag är inte den som är den utan kan självklart se vår vänskap växa starkare i framtiden. Omväxling förnöjer! Hon är som den kompisen man väljer, när alla andra inte är tillgänglig. Förstår du? Perfekt, men inte riktigt där.

we know her




We all know her by now, the fabolous Lita. Fastän hon är galet omtalad, ombloggad, uttjatad, hypead, så kan jag inte sluta älska henne. Hon kommer aldrig bli en i mängden. Jag ångrar inte en dag att vi träffades och även om det var rätt nyligen så klickade vi på en gång. Vi kommer sjukt bra överens och senast igår var vi ute tillsammans. Otroligt lätt att ha och göra med och hon ställer aldrig till med trubbel. Den där Lita ;)

Fröken Libby



Låt mig introducera en av mina härligaste damer, fröken Libby. Otroligt hängiven mig och får mig alltid att le lite extra. Med sin otroliga charm omsluter hon mig med perfektion och vi kommer att ha åtskilliga sommarkvällar tillsammans på såväl uteserveringar som promenader på stan! Är hon inte underbar, så säg :)

wooden

Okej, ska jag säga tack? äntligen? Det har tagit Modekungen en månad att skicka mig dessa och för att gottgöra mig skickade de med en "gåva" i form av en defekt ringt där stenen är mindre än hålet. Fin gest i alla fall, så tack för den! Skorna är i alla fall jättefina så jag är glad ändå :)

Lyssna nu, under dagen kommer jag slänga upp fem inlägg efter varandra med mina käraste skor. För att göra det hela lite roligare så gör jag ett inlägg för varje par istället för alla tillsammans.  Så kika in lite då och då! Puss :)

cowgirl




Så här var det tänkt att jag skulle gå ut idag men precis innan jag steg ut från lägenheten ångrade jag mig och drog på min skinnjackan, leo-clutch och ett par sneakers. Snabbt gick det och jag flög nästan ut. Varma vindar och en härlig doft av vår! Hoppas ni får en underbar lördag, för det ska jag se till att få :) Ska som det ser ut nu ut och svänga mina lurviga ikväll. Puss!

combination



Någon solig och varm sommarkväll kommer jag gå ut såhär. Fn vad jag älskar färgkombinationen?! Med härliga silversmycken och en grym bränna kommer jag rocka mina nya jeffs ;) Och jag måste säga det, jag har samlat på mig ett helt gäng med sommarskor nu! Tre till är på väg hem till mig, åååååh vad jag längtar. PUSS!!!

higher black



Har hittat ett par jeans, höga i midjan och riktigt slimmade runt ben och vader. Perfektion i dess like! Higher black från Bikbok, kan vara snäppet för höga men det är hur som helst inte fult. Jag är inne på ett fjärde par nu och har gått ner två storlekar. Morgonpromenaderna börjar ta ut sin rätt! YES! Går lös på 499:- styck och lyckades haffa dessa när de hade 50%. Kap.

foxy




Magiska. Och dem sitter så otroligt skönt på fötterna. Jag är totalt förälskad och kommer nog vara det ett bra tag framöver. Kan nog inviga dem rätt snabbt om vädret håller i sig. Har sett någa umeå-bor med sandaletter redan, så jag lär inte vara först. Puss!

exchange



Justja, har glömt visa. Lämnade tyvärr tillbaka strand-shortsdressen som jag köpte förut på H&M för jag kunde verkligen inte lösa problemet med genomskinligheten på ett bra sätt. Men tack så himla mycket för era tips! Det blir säkert snyggt på någon som kan bära upp det :) Istället köpte jag dessa shorts! Jättefina på faktiskt. kommer inte ihåg vad dem kostade, men inte mycket. Puss!

all black

Skitkass kvalité, i know, men hade bråttom.


Fredag till ära kör jag på helsvart med en liten twist. Nagellack med corall/peach färg och nya halsbandet. Det blir jobb heeele dagen följt av lite knäppning med kameran för månadens ranson av vimmelbilder. Älsklingen har varit sjuk hela veckan så vi får se vad som händer efter jobbet. Men jag hoppas att alla får en härlig freitag! :)

package delivery



Jag undrar vad det kan vara ;) Vad tror du att det är?

necklace




Tog en powerwalk med Maja till Strömpilen imorse och kikade in den nya Kappahlbutiken som hade premiäröppning idag. De firade dem med 30% på allt och jag passade på att få med mig detta fina halsband hem. 70pix och kommer sitta fint runt halsen! :)

vindaloo



Igår slapp jag stå i köket och blev serverad av darling istället, jag var så trött att jag inte orkade röra mig. Han hade lagat en jättegod kycklinggryta på ett indiskt recept. Vi älskar indiskt. Kyckling + vindaloo + cocosmjölk + lök + chasewnötter + gul paprika och kokt broccoli på sidan. MJUM!

pink + crochet

''


Försökte få till en rättvis bild på kavajen, men det gick inte så bra att fånga färgen. Den är rosa, mörkrosa skulle jag nog säga och den är jättefin. På bilden ser den mest orangeröd ut, konstigt nog. Idag är det sol och pappa fyller 60 år, är det inte underbart så säg. GRATTIS älskade pappa!

rayban

Dessa, nästintill helt oanvända Ray ban's köpte jag av min arbetskollega för ungefär halva priset. Kap?! De är en lite större modell än mina andra och dem är svarta. Gissa om jag kommer nöta dem i sommar? Variation är bäst.

early b-day gift



Fick denna fina sak av Faw igår, en tidig födelsedagspresent. Himla söt den där tjejen som vet hur hon ska charma mig! Fin är den och jag kommer definitivt att gå användning av den. Puss!

afterpain



Hur härligt är det inte att vakna före väckarklockan? En minut innan den skulle ringa stängde jag av den och tittade ut igenom fönstret. Underbart. Tills jag rörde på mig. AJ! Igår blev en riktig träningsdag för min del. Dagen började med powerwalk med undera bara Faw, kolla in hennes blogg här och kika på den tokiga videon som vi gjorde och passa på att inspireras av en helt fantastisk tjej! Det är hon som står för min jättesköna träningsvärk i armarna idag ;) Min egna lilla PT! Nu blir det dags för prommis igen! Puss!

Spara eller slösa?


red dress



Denna otroooligt fina klänning köpte jag inne på Zara! Kommer garanterat att komma till användning när solen börjar titta fram lite mer. Vill gärna bära den till barbent och träklackar i sommar. Wiho! Den fanns i nougatfärgat och grönt också, om jag inte är helt ute och cyklar. 299 pix! KAP!

foursome

När jag var inne på Zara så var jag så jäkla nära på att få med mig en av dessa hem. Det stod mellan gul och vit. Men 1000:- för en väska från Zara? Jag vet inte riktigt. Men fin var den och föll helt fantastisk i handen!

Kärlek

Jag älskar att darling är med på vår-färgerna! ;)

bikini



Under städandet lyckades jag skramla ihop några bikinis som jag lagt bort under vinterhalvåret. Lyckades få ihop några och jag tror att alla faktiskt får följa med när vi åker till Turkiet. Jag kommer praktiskt taget att BO i solen så det kan behövas en del ombyten ;)

LBD



Tittade vad jag hitta bland alla lådor!? Prislapp och allt satt kvar också. Känns som ett nyköp som kommer att komma väl till hands framöver. Den lilla svarta kommer hur som helst alltid vara det mest klassiska en kvinna kan ha i garderoben :) Tur att modellen är tidlös! Nej, nu ska jag promenera till darlings jobb och njuta av solen!

vårrensning



Imorse när jag vaknade sken solen rak i ögonen. JÄKLAR vilken känsla! Jag öppnade balkongdörren helt och la mig i sängen igen. Ville bara ligga kvar där och njuta av solen. Fick riktigt mycket energi och hoppade upp, bäddade sängen och slet ut alla kläder ut garderoben. Rensade, sorterade, vek ihop, hängde upp, la undan och kastade. Nu jävlar har jag en vår och sommar-garderob som jag ÄLSKAR och jag blir lika glad varje gång jag öppnar den! :) PUSSS!!!

tiden går


Alex x3 + Linda


Tittade igenom arkivet och kom över denna bild. Herregud vad tiden går! Jag och Alexandra på Rex för några år sedan. Kan fortfarande tänka tillbaka på den tiden :) Alex var mörkhårig, jag var korthårig.. ja..

Dr denim

Blus - Zara, Jeans - Dr Denim, Väska - Monki, Skor - Roots


Nu sticker jag ut i vårsolen igen! Tänkte promenera till jobbet men kom på att jag misstajmat det hela lite. Det skulle ta mig ca en timma att komma dit och jag börjar jobba på 45 minuter. Får nog tänka om då jag är proppmätt efter tacosbuffén med älsklingen också! Jag är förväntansfull inför detta arbetspass då jag har världens bäst arbetslag. Roliga, fiffiga och med bäst musiksmak. Det är tjääärlek :)

bags and purses

1. Second hand 2. Topshop 3. Rules by Mary 4. Monki 5. Zara 6. H&M 7. H&M trend
8. Ordning & Reda 9. Monki 10. Complement

vår

Virkad - Topshop, Shorts - Bikbok


Är precis hemkommen från en powerwalk med MJ i lurarna för det mesta. Så underbart väder det är ute?! NU måste det förtusan vara vår. Kommer det ett till snöoväder blir jag faktiskt chockad. Hagel, ok. Längtar tills jag får springa runt i shorts och fina toppar. Fyndade likadana shorts som dessa fast i ljusare nyans inne på Bikbok i torsdags när allt i butiken hade 50% rabatt. Jäklar! Slänger upp ett inlägg  på mina fina väskor sedan.. Puss!

beach




Shortsdress från Concious Collection, H&M. Jättefin att titta på, men så himla himla transparent att jag dör. Måste hitta en lösning, annars åker den tillbaka. 199pix i alla fall och jättefin!

sunny side up



Inviger det gula idag/ikväll. Dags för en runda på stan med Maja, sen blir det grillmiddag med helglaget på fritidsgården. Jisses vad gott! Är förväntansfull inför arbetspasset på gården och att få träffa alla fina ungdomar! Vi hörs sen :) Puss!

PW



Förmiddagens outfit, haha! Jag är på väg ut på en powerwalk i det fina vädret. Ska träffa Min vän Maja på vägen också, förhoppningsvis får jag lite sällskap. Ska lägga in min charm. Jackan hittade jag på H&M's barnavdelning, med tips från min underbara vän Faw. Hon hade en likadan i lila och den var perfekt. Har aldrig riktigt tänk på att man kan fynda på barnavdelningarna också..

Yellow




Gult till påsk? Tyckte färgen var så himla fin och i mitt huvud har jag en underbar bild. Den ska matchas till min Turkiet-bränna och det är fasen inte länge kvar tills vi åker nu! En månad ungefär :) Hittas på Zara!

three is a charm



Som vanligt när jag ser något fint så pirrar det i kroppen. Enklast är det om det finns en färg. Men när det finns två eller tre så brukar beslutsångesten ta över och då går det som i detta fall precis såhär. Jag är dock mycket nöjd över detta köp så dem är jättefina på! Nu har jag bikinis så jag klarar mig. En för var dag! :)

Todays

Inviger mina orange fjädrar idag! Allt från H&M :)

Detail


pink dream




Hittade denna otroligt söta sak inne på Ordning & Reda i Stockholm. Liten, enkel och söt och kan piffa upp en liten tur på stan. Den har tyvärr inget "lås" eller något som håller den stängd, så det är bara att hålla hårt i :) gillar den skarpt! 199pix!

mysdag




Har absolut inte sovit mycket i natt och imorse klev jag upp rätt tidigt för att hinna med planet hem. Hela den här vistelsen har präglats av fint umgänge, långa promenader i stan och härliga stunder på söder. Jag är helt slut i kroppen och har nött soffläge sen jag kom hem. Älskling ligger och sover eftersom han har jobbat natt, så jag har kikat igenom hela säsong ett av Gossip Girl och inväntar nu säsong två. Har inte ens orkat packa upp...

wanted



GAHHH! Gick in på Urban Outfitters och fick syn på dessa kanoner! Jag tror inte ni förstår hur ont jag hade i hjärtat när jag fick lämna lokalen utan dem. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag vill inte släppa taget om dem. Det fanns dessvärre (eller som tur var?) inte i min storlek så jag fick lämna ifrån mig dem. Men om det skulle vara en fin liten själ där ute som har ett par 37or till övers, 38 går nog bra också, så får du gärna hojta till. Skulle göra en ledsen flicka mycket glad :) Puss!

feathers


H&M. Jag fullkomligt älskar dem! Rätt stora, så det blir fint till en hästsvans i sommar. Jag längtar mer och mer nu för här i Stockholm är det ingen snö kvar och flera plusgrader mer än i Umeå.


suede vs leather

mocka läder kuvertväska trend orange beige brun m
Zara 599:-


Orange

 
Nytt linne från Zara

Nu sticker jag in till City för skoshopping och kebabdejt med fina tjejer. Förhoppningsvis bjuder H&M Trend på något fint idag eftersom jag gick därifrån igår med total besvikelse. Fyfan att man ska tajma då utbudet är sämst. Förlåt för dåliga bilder, men Medinas spegel är inte den renaste ;) Sen att jag ser gravid ut får vi har förståelse för. Slänger upp några bilder på  väskan senare! Puss


rond 2





Jag och Tina igår. Hade en underbar dag ska ni veta! Hittade massa fina saker som ska få följa med mig hem och jag kommer lägga upp några bilder senare idag. Hittade kanske världens finaste väska inne på Zara?! Kvällen igår vad både spännande och mystisk och jag vet inte om jag har smält det ännu. Idag är det i alla fall rond två och ska strax bege mig in mot city. Solen skiner och jag är på strålande humör! Dagens kommer upp senare! PUSS!


hatt

Sitter på Medinas dator hon hon har segaste internet ever. Tar ett år att ladda upp en liten, ynka bild och allt laddar hur länge som helst. Måste vara 3. Lagade en "god" frukost imorse med yoghurt, müsli och kokta ägg som smakade gummi. Råkade visst hårdkoka dem! Bra morgon. Nu ska jag bege mig in på Stockholmcity och lägga beslag på lite grejer. Min vän som skulle möta mig kl 11 i stan är en optimist i sitt slag! ;) Hörs sen :)


bowl


Denna underbart fina skål hittade vi på Mio härom dagen för ynka 69pix. Kunde inte motstå den där den bara stod och såg fin ut och lägenheten behövde ändå piffas upp lite efter en mörk vinter! Nu är det plötsligt vår i lägenheten och det ser lite roligare ut :) Puss!

el stockholmo



Nu sticker jag och darling iväg och handlar födelsedagspresent till hans far, sen ska vi äta god middag med hela familjen och efter det bär det av mot huvudstaden. Jag är förväntansfull :) Vi får se om jag uppdaterar mer idag, puss!

france




Kikade igenom garderoben lite imorse inför stockholmsresan och hittade två saker jag köpte där förra sommaren. Bland annat denna superfina kavaj i 100% linne från en liten butik inne på Sturegallerian. Jag fullkomligt älskar den och kommer använda den massor i sommar! Även denna skjorta som jag tyvärr har glömt bort, från Massimo Dutty!

morning/evening

Nytt och fint från Topshop. Gillar alltihopa och hoppas att något av det finns i butik. Åker till Stockholm imorgon för att träffa Tina och umgås med underbara människor. Jag ska försöka att inte spendera så mycket pengar med tanke på att jag inom snar framtid måste punga ut med en hel del! :)

combination



Jag älskar kombinationen av färg och silver, känns så stilrent på något sätt. Jag har aldrig varit en guldtjej men kan tycka att det passar bättre till vissa outfits. Skulle jag inkassera i en dyr klocka exempelvis skulle den vara silver. Min andra hälft däremot är så mycket för guld så det finns inte! Guldkedjor, guldringar, guldklockor.. allt!

soon to be mine



Frida Fahrman har sedan länge burit upp dessa skor så magiskt, så magiskt. Tänkte be Tina ta med sig dem hem förra gången hon var här men allt blev en enda röra så det slutade med att hon inte kom hem med några skor alls. Denna gången är annorlunda! Dessa är snart i min ägo :) Puss!

today



Förlåt för sen uppdatering, men blogg.se låg nere imorse innan jag skulle dra iväg. Har haft fullt upp hela dagen också så har inte kunna uppdatera. Har tillexempel suttit i en biltvättskö i en timma, fyfan för det. Nu ska jag jobba hårt så jag sedan kan gå hem till en välförtjänt hemmakväll med darling! Vi har mycket att prata om :) Vi funderar eventuellt på en tillökning i familjen! ;)

RSS 2.0