im on my way.


Shit pommes. Jag SKA blogga, så fort jag får tid över. Imorgon blir det Sthlm med tjejerna och det kommer bli så bra! Vi ska trängas fem brudar i en etta i Solna, hur bra?! Sen ska vi på middag på Collage, yayayay! Jag måste packa mitt lilla handbagage efter jobbet för sen blir det inte mycket tid kvar. Nu räknar vi ner..




shoes, or not?





Angelica har verkligen fått mig att suga på den här karamellen. Tvekat mellan ja och nej miljontals gånger! Så sjukt fina. Sjuhuukt fina. Men priset 1300:- och snart vinter?? Fast sen kommer hösten, och jag har alltid velat ha ett par gråa, sjukt snygga skor. Fanfanfan. Åker till Stockholm den 29e, får se om jag hittar något då, annars...


feathers.


Köpte ett par jättefina örhängen (som ni kan se på min vän Maja's blogg) på GT häromdagen, men nu när jag sett dessa så känns det nästan som att jag vill byta -  eller addera dessa. Nästan likadana så det kvittar kanske.

another layer.



Hittade ett extra lager av skinn (imitation) idag när jag var och kikade runt med Maja. Eftersom att jag är så skygg så fick de bli sådana med lite skinn och lite tyg. fint!  Ni hittar dem på BikBok! De kommer att komma väl till hands framöver.


sweet dreams.





Mamma kom in på jobbet härom dagen med en fin present till oss. Vi hade lite strul med att hitta fina lampor och vipps så hade hon en åt oss på Elkedjan. Den fick åka upp i sovrumstaket! Fina, underbara mamma som är så bra. Hon köpte även en jättestor Orkidée!


fracture.



kan bli bra.

klicklickbom.



Jag idag. Och idag jobbar jag och tjänar pengar i vanlig ordning. Ikväll därimot så fotar jag för Nöjesmaggan City och vill ni vara med på vimmeluppslagen så dra lite i min arm eller ropa över dansgolvet. Men helst inte när jag pratar med andra vimlare. Kom kom :)
Först ut har vi CovetClub/5ive (ingen aning om vad jag ska kalla det) där Bingo Rimér tydligen ska gästa. KUL! Ses i vimlet då!

ringmig.



Fem minuter kvar till jobbet. Jag var i sjukt bra form. Gick in på Accent och lazersynen fastnade direkt på ett mål. Två fina ringar fick åka ner i en påse och komma hem till mig. 59:- styck!

 


blackpeppersteak.






Go'middag med darling och livet är life. Inhandlade (nästan) en helt ny garderob samt tjugotusen nya smycken. Idag var min dag. Har tagit ledigt på lördag också, kände att det var dags att tänka på mig själv. NU ska jag snart krypa ner hos babe och sussa. Imorgon väntar en heldag med jobb. Bilderna till CITY måste ordnas så jag kan glatt se fram emot en 15-timmars arbets(fre)dag. Trevlig helg!


Flanell.



Skjorta - GT
Jeans - Object
Skor - Roots
Väska - KappAhl

Jisses vad bloggen kommer i kläm när man flyttar och håller på. Nu var det fem dagar sedan jag uppdaterade! MEN. Alltid när jag känner mig lite dålig på detta så tänker jag på vad en vän skrev i sin blogg en gång. Jag skulle vilja citera Sanna Johansson, som skrev; "Jag tycker inte om dom som ber om ursäkt för att de inte bloggat. På sin blogg gör man väl som man vill och har man inte bloggat ja då vill man väl helt enkelt inte blogga".
Och med de fina orden avslutar jag nu detta inlägg. På återséende! :)


Monki.




Hann med ett litet köp igår. Fint!


paint my life.

Har fixat och donat och målat som ett monster. Tack och LOV att det blev bra till slut! Snickaren har varit och bytt tak åt oss. Fixat nya fina lister och putsat på lite småsaker. NU kan vi äntligen flytta in på riktigt. HEJ nya lägenhet,  Hej vårat nya LIV!


Före. Tre olika tapeter i röd kulör.




Efter. Tre vita väggar i samma kulör.


RSS 2.0