påfågel



Dessa två påfågelfjädrar sprang jag på när jag och darling var inne på en EM möbler igår. Tyckte att dem va så fina så, men när jag kom hem så insåg jag att det kanske hade behövts någon till. I alla fall så är dem jättefina och passar fint till vår lägenhet. En lampa, en skål och tre ljuslyktor fick också följa med!
Nu blir det jobb! Hörs sen :)

Wood'nt say no

1. Jeffrey Campbell 2. Solestruck 3. Asos 4. Topshop 5. Scorett

Orange fizz

Bild 1:Efter två lager, Bild 2:efter ett lager


Någon som frågade om jag inte kunde lägga upp en bild på hur Chanellacket såg ut på, så här är det. Det är en väldigt fin och mjuk nyans av orange, nästan som en matt korall. Den är otroooligt blank och slät och torkar på bara 30 sekunder! Det är av bästa kvalité och håller i flera dagar utan att nötas bort. Det är det bästa med märkeslack! Aldrig mera budget för min del! Nästa sikte är ett lack från OPI som jag har spanat på sedan en gäst visade upp det för mig. Spännande!

today

Idag åkte jag på att jobba, även fast det var min lediga dag. Är jag förvånad? Inte det minsta. Efter ett tröttsamt pass så åkte jag och Maja iväg en liten tur till Ersboda. Båda fyndade riktigt fina saker! Nu ska jag mysa innan darling åker till jobbet sen blir det ett litet kvällsmellanmål bestående av varma äppelbitar med kanel tillsammans med vaniljkesella. Nyttigt OCH gott!

Inspo

Jag dör lite när jag ser vilka fina färger och kombinationer denna bruden har! Jag vill ha exakt ALLT på bilderna. Nu blev jag jättetaggad på livet och ska ut på spaning. Jag vill ha en ny och fräsch vårgarderob!

Saturday

Igår blev det en ganska spontan utgång efter jobbet, tillsammans med ett helt annat tjejgäng än vad det brukar vara. Med ena tjejen i skogen, andra bland hyllor på Ikea, den tredje som nu kan titulera sig som toffel och en pojkvän som var ute med sina vänner fick jag en liten lätt panik. Ett sms från Linnea blev räddaren i nöden och snart var jag omringad av vackra damer. I vanlig ordning. Idag mår jag dock som en prinsessa efter nio timmars jobb, och med älsklingen på nattskiftet sitter jag och ruttnar framför ett nytt och purfärskt avsnitt av solsidan, tätt följt av Jersey Shore. Ja jag vet, men något måste man hitta på..

Detail

Dagens detalj är detta påfågelörhänge. Jetefint tycker jag. Har dessvärre lyckats slarva bort det andra, men vad gör det? Inte direkt en modemiss att bara ha ett hänge i ena örat :) Annars så går hela lördagen åt jobb i vanlig ordning. Kvällen bjuder på spänning!

crochet

Med risk att låta gammaldags, vill jag bara säga att jag fastnat lite för det där med virkade drömmar. Matchar man dem med höga träklackar tror jag dock att risken för gammalmodig är minimal. Slänger man sen på en snygg biker/mockajacka så är det ljusår ifrån! Jag skulle dock bara vilja ha en simpel, enkel, fin klänning att ha till bruna ben i sommar :)

nails

Igår var jag inne på Nailzone och tog bort massa skräp på naglarna, kortade ner dem en aning och bara finade till dem. Jag har så otroligt sköra naglar, likt löv som bara går sönder. Tjejen som tog hand om mig var så söt och fixade ett tunt lager gelé som skulle förstärka dem. Sen la hon även på ett lager rosa för en naturlig syn. Nu är dem jättefräscha och blanka!

Jelly Belly



Idag när jag kom till kontoret så säger pappa; Jag har en present till dig! med ett jättestort leende. Sen drar han fram en 1,1 kilo tung påse med Jelly Beans. ÅH nostalgi. Jag och syster brukar sitta och leta igenom och testa alla smaker och betygsätta dem i huvudet. Det finns hela 45 olika smaker! Jag ska genast utforska...

todays

Blus Monki - Jeans  Bikbok - Sjal H&M

 

I helgen har jag inte mer planer än att jobba. Vi blir två man kort i tre veckor framöver, vilket resulterar i att jag får (måste) jobba mer och hårdare, Yay (...). Annars då? Fredag igen och inte en unts i närheten. Maja åker till Ikea och Jessica är i hembyn, haha. Ska iaf passa på att hitta på något roligt nu när jag har två timmars paus innan mördarpasset ikväll. PUSS gull!


Camelbag



Ja, det är i alla fall inte en Alexa men den är superfin ändå! Enkel och tidlös med en perfekt beige nyans. Älskar min svarta lite för mycket och det kan man se på slitningarna. Men eftersom den är så väldans billig så spelar det ändå ingen roll om kanterna nöts lite. Bara fint. Skrattretande 249pix på KappAhl. KÖP!

stativ





Titta vilket litet stativ! Passar perfekt för digitalkameror (även kompakt systemkamera) så man slipper bära runt på ett stort och otympligt. Jag säger inte så för att jag inte vill ha ett stort, för det vill jag. Den är väldigt "roterbar" och kan även ta snea bilder utan att den tippar! Du hittar den på Expert för ynka 69pix.

leo

Fytusan vad tråkigt det är att alla jobbar då JAG är ledig. Vad ska man hitta på då? Jag skulle kunna träna, men då behöver jag bra musik. Jag tar mig aldrig för att fixa bra musik på telefonen. Spotify då, ja, då måste jag köpa Premium och det är jag för snål för. Nej gud, hör vad jag hittar på ursäkter! Nu ska jag hämta upp darling och åka och käka någonstans, blir nog Café Göteborg, BÄSTA. Sen är man ensam igen och kampen fortsätter. Tack Alex för fin inspo!

white



Fyndade denna, inte krivita, kavaj på H&M för ynka 199pix. Sjukt bra bas till sommar 2011! Jag är för övrigt lyrisk inför det som komma skall. Resor med älskling, drinkar med tjejerna, shopping från världens alla hörn. MJA! Fartfyllt och färgglatt ska det bli.

mini



Titta vad jag hittade under sätet i bilen! Den har säkert legat där i ett år. Jag fick den av en vän och en dag försvann den bara. Jag antar att jag haft med den till någon av brudarna före en utgång och bara glömt den i bilen. Helt sjukt att jag inte sett den tidigare! Glad är jag. Den är liten, ungefär en och en halv decimeter, den är smidig och har en "roterande" sladd så man slipper allt trassel. wii!

seatee



Måste verkligen inkassera en blixt till min nyfunna vän. Jag hade turen att slå till med ett köp precis när dem hade kampanjen "Köp blixt idag så får du den för halva priset". De hade tyvärr ingen på lager, men erbjudandet kvarstår. Yes! Kanske blir en tripp dit senare. Idag då? Ja vi börjar väl med ett välfötrjänt lunchpass, sen blir det nog lugnt. Kanske slänger iväg en beställning till Topshop också, om jag är snäll. Puss!

Dagens

'
Har spenderat nästan hela dagen med Maja, en sann vän. Var tänkt att vi skulle göra massor av saker, men sen blev det mörkt och tiden rann iväg. Har för övrigt varit en alldeles underbar dag! En vår-dag skulle jag nog säga. Imorgon möts vi väl nog av en snöstorm, men vadå, det är bara ett bevis på att våren är på G! Förlåt för dålig update i övrigt, har vart mycket jobb och så. Blir snart ändring! puss!

cover

Är sugen på ett nytt skydd åt min fina dator och fick syn på dessa fina, från Ordning & Reda. Kanske, kanske..

Tvärsäker är jag iaf på det genonskinliga kameraskyddet. Mja! De vill jag ha :)


 



leather

Hittade ett fint flätat läderskärp på Lindex igår, 99pix. Perfekt. Vill ha ett lite bredare också, så det får bli nästa lookie. Är rätt sugen på sommar nu vill jag lova. Ertappar mig själv med att smygtitta på söta klänningar, fina sommarskor och andra somriga saker. Plockade fram en del saker igår som jag ville bli av med. Men när jag väl testade, så var det så fint så jag behåller nog allt ändå. Typiskt att bli nykär på nytt.

three in a row


Idag är det fredag. Idag är det helg och det firar vi med lite drinkar! Eller så inte. Det blir jobb ända in till midnatten och sen blir det nog hemgång med mys och nötter. Försöker vara duktig nu i början av året :) Hoppas ni får en trevlig kväll!

City

Har precis skickat iväg bilderna till City för månadens tryck! Ska bli spännande att se hur det blir med tanke på att en JÄTTDÅLIG snubbe ställde in min kamera. Hans motivering löd, "De betalar mig 2500:- för att jag ska vara här ikväll. Jag är inte direkt billig". JA, efter en timmes redigerande kanske. JAJA, Stan med Maja nu. Puss mina fina!

Mocka fusion



Har varit och klämt lite på den här jackan från Bikbok. Så OTROLIGT fin måste jag säga! Det gör ont i mig att veta att den inte kommer att få hänga med mig nu i vår. Om den finns kvar om någon vecka så kanske den blir min. Bara kanske. Åker förmodligen till Stockholm i Mars, där finns det nog något liknande, kanske till och med finare!

usa


Skinnjacka Carlings - Linne Carlings - Jeans Bikbok - Skor Modekungen - Nagellack Chanel 307 Orange fizz

soft fur

Jag och darling har blivit med katt! Åtminstone tills pappa kommer hem från Kanada. Det är systers norska skogskatt som vi har lånat hem. Världen finaste, dock inte världens brightaste. Vi anar någon sorts ADHAD, på riktigt! Mysigt med en litet hårboll när älskling är på jobbet :)

angeleyes

Såg denna jumpsuit på Nelly's hemsida tidigare idag och föll lite för den. Dressad och fin, som en dröm. Fickorna är bara MER än välkomna! Passar likaväl en dag på stan som  på en mysig uteservering en sommarkväll. Släng på ett par snygga heels, ett par brunbrända ben och kanske en kavaj om det tillåts! Önskar att den fanns i fler kulörer bara. 379 pix, inte alls farligt!

They shoes me

Topshop, Jeffrey Campbell, Modekungen, Nelly, Jessica Simpsson, Bianco



Topshop, Jeffrey Campbell, Modekungen, Nelly, Jessica Simpsson, Bianc

Topshop, Jeffrey Campbell, Modekungen, Nelly, Jessica Simpsson, Bianc
Ett litet ax-plock

Pojkvän: Älskling! jag ser 12 par skor på hyllan i garderoben.
Jag: Har du räknat med dom på skohyllan?
Pojkvän: Jag ser 19 (20 med mina sneakers), och om du skulle snitta ett par på 500.. det är 10.000

Oj, vilken tankeställare. Särskilt eftersom de flesta är relativt nya och några långt över 500-lappen. Nu är det fan slut på "investering". Jag har knappt nött på de jag har! Dessutom har jag massa sommarskor nerpackade, lådor hos pappa, lådor hos mamma. Jisses.. ångesten kryper sig på.

Chanel pt4

Två av världens, just nu, finaste nagellack. Orange Fizz och Particuliére, nästan som nötkräm. Jag älskar! 229pix per styck, tror jag. I vår kommer jag inte gå EN dag utan nagellack, blir dock svårt med tanke på att jag jobbar inom restaurang. fanfanfan. Får gå runt med nagellacksremover i ena fickan och nagellack i andra ;)

leopard

Plånbok från Monki med leopardmönster



Ny plånbok med leopardmönster. Ett riktigt kap måste jag säga! Endast 80 riksdaler och du hittar den på Monki. Finns i flera olika färger! Kan även användas som en liten väska, vilket jag nog mer kommer göra.

Tired of this

Jag och Rowena på en strand.

Bilden är från när jag, syster och kusin var i Sydafrika på semester förra året. Jag måste medge att det var en av mitt livs bästa resor. Det var en helt annan värld med massa olika vilda, fantastiska djur! Apor på vägarna, giraffer i skogen och noshörningar som korsade vägarna (ok, detta var inom nationalparkens gränser, but still). Jag har upplevt det och tänker absolut åka tillbaka dit någon gång i mitt liv! Jag kan verkligen rekommendera de som resmål om man vill se världen med andra ögon, uppleva den RIKTIGA världen. GO go go!

Rules by Mary


Jag och darling var en  sväng på Dress & Denim i fredags för att bara kika runt lite. Jag måste säga att det känns som att utbudet alltid är desamma där. Jag hoppas att jag har fel. Jag kom i alla fall hem med en liten väska från rean, 199:- pix bara! Den är puderrosa och blir finfin framöver.

I am a terrorist


Två små terrorister har landat på Nelly och de är från J Dauphin. Jävlar i min låda säger jag. Skulle inte tacka nej till en svart i vår, tycker att den var rätt ball. Priset? ajaj 4349:-

first new found



Men hejba! Mitt första reafynd detta år blev en skinnjacka från Carlings. Helt perfekt utan muddar, precis som jag vill ha den.  Snygga armbågslappar och markerade axlar. Den blir fin till vår. köpstopp? Inte om jag hitta något så bra till ett så bra pris, då är det investering ;)

look of today

Seriöst, förlåt för att jag tar så sjukt fula bilder ibland. Jag sk köpa ett stativ snart hade jag tänkt, eller så kanske inte. Vi får se hur det blir med det. Saken är den att den här bilden är så fruktansvärd med sin oskärpa och dassighet. Men jag hann verkligen inte. Men vet ni vad jag har gjort idag? Hämtat ut min bil som har varit på lagning, och gissa vad kalaset gick på? 11 bananer. Jag är så d ö d.

h&m basic

Jag är lite sugen på dessa linnen, det är nästan så att jag MÅSTE ha dem. Ska ge mig ut på en upptäcktsfärd i dagarna har jag tänkt. Något måste jag hitta, något litet :)

furry leo



Idag gjorde jag ett halvhjärtat försök till att hitta något på stan. Vetskapen om att man inte får köpa något ifall man skulle hitta, gjorde mig bara ledsen. Jag ska från och med nu försöka spara så mycket som möjligt så vi kan resa iväg och fynda utanför Umeås gränser. Lilla, stackars Umeå.

Lita brought a friend



Lita tog med sig sina polare! Lite osäker är jag på färgen, men satan va snygga dem är. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha kvar dem eller sälja iväg dem. Dock tror jag att dessa blir snyggare till våren när asfalten tittar fram och det börjar tina upp! Eller?! Sjukt bekväma i alla fall måste jag medge. Dessutom tar dem inte så stor plats, så det skadar inte om dem gör de andra sällskap på skohyllan ;)

just like u, i get lonely too



Om det inte var för det där förbannade köpstoppet som jag har, så hade jag klickat hem dessa på en gång. Såå så fina! Tänk till mörka, långa lockar i sommar! M-m-m. Om jag har tur kanske de finns kvar när köpstoppet är över, frågan är bara hur länge det är aktuellt?

streetstyle



Jag gillar den vita kavajen skarpt. Ska försöka få tag i en vit/benvit hade jag tänkt! Har en liknande i svart faktiskt. Jag gillar även kombinationen med en slapp, grå tee under! Oh my. Kan snön bara smälta så man kan slänga av sig sin tjocka jacka? Blir galen. Igår möttes man av snövallgravar stora som kinesiska muren när man steg ur från lägenheten - INTE OK.

chanel pt3



Internet är cp-dåligt just nu så jag orkar inte ens anstränga mig. Men vad säger ni om detta? Lite smygfint ändå och mersmak fick jag för en egen liten tatuering. Pryda kroppen med bläck blir alltmer vanligt. Jag har länge haft en idé i huvudet, men aldrig riktigt vågat. Knåpa, knåpa.

Sabré a champagne



Den här fina, handgjorda sabeln med 24-karats guldhandtag fick älskling av mig när han fyllde år. Passar perfekt in i loungen! Vi har inte fått upp hyllor på väggarna än så just nu får den vila på fönsterkarmen. Det går sakta framåt, men för var dag som går är vi ett steg närmare.

Lita is here

Svart Lita från Jeffrey Campbell
Black Lita Jeffrey Campbell
Lita är här. Vilka raketer altså, fullkomligt underbara och är inte alls osköna på något sätt! Och vet du, dem kom inte ensam ;)


Vaknade (nästan dog) av att brevbäraren tryckte de hårdaste han kunde på ringklockan. Jag skrek efter min pojkvän av rädsla och kom snabbt på att han hade jobbat natt och behövde sova. Drog på mig det som fanns till hands och vacklade mot dörren, öppnar och möts av "MEN TJÄÄNARE!!!".  Allt gick så fort och snart låg jag i sängen igen. Men halvt ihjälskrämd med ett hjärta som slår dubbelt och med paketet i hallen blev det en olidlig halvtimma. Nä, det var bara att stiga upp och fånga dagen!

south africa.

Det här kollaget gjorde jag för nästan precis ett år sedan efter min resa till Sydafrika. Jag kan banne mig säga att det kvarstår. Jag vet dock inte vart allt kommer ifrån men jag blir glad när jag ser det och längtar mer och mer till sommar och sol!

i min inkorg

Titta vad jag möttes av när jag öppnade mig mail! Mina Jeffreys har landat i svea rike land! :) SUPERGLAD!

"2011-01-08  13:56:00 KINGDOM OF SWEDEN STOCKHOLM Arrival at Sorting Center"

ED h.

Min älskade, finaste, bästa Tina har tyvärr lämnat mig nu, igen, för att ännu en gång entra staterna och fortsätta med sin eminenta framtid. Jag beundrar henne för styrkan hon bär på. Förhoppningsvis ses vi i Mars då hon besöker Sthlm, annars tar det två hela år innan jag ser henne igen. Får bara   i n  t e  hända. Älskar!

ysl.

Jag älskar dem och jag vill ha dem så mycket! Innan sommaren ska jag ha ett par beige klackar här hos mig. Det finaste mina ögon skådat. Mitt hjärta dunkar så hårt! Blir perfekta både till samlingen och på fossingarna. Ska definitivt solla bland alla sorter, men känner jag mig själv så blir det ett par från Yves Saint Laurent. Cravings!

stripes and leatherpatch


Idag har det varit en sån där dag. Ni vet, när man går omkring som en zombie och inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Snoozade i 45 minuter imorse och ville verkligen inte gå upp ur sängen, ut i snöovädret och till jobbet. Hittade iaf den här fina toppen på GT efter jobbet. Gjorde mig lite gladare. Sen träffade jag upp älsklingen som piggade upp mig ännu mer och nu står han faktiskt och gör i ordning mat åt mig. Finast.

NX100.

Min nya kärlek! En kompakt systemkamera från Samsung, och vet ni? Jag älskar den MER än min kära systemis som har följt mig i några år nu. Efter tre svarta kameror fick det nu bli en vit som ska följa mig dag ut och dag in. Blir perfekt på resorna och ligger skönt i väskan. Fin va?

pearls and beads.

affordable luxury från lindex
Det här fina halsbandet fick jag av kockens fru i julklapp. Så himla otippat! Hon vet precis vad jag tycker om och kan läsa mig utan och innan. Man kan ha det både till festligare sammanhang men även till en lite slappare tisha, som för att piffa upp outfiten liksom! Glad blev jag i alla fall :)

buckle wedge.

Jag vet att jag är ap-sen med dessa och herregud jag kan inte förstå varför jag väntat så länge? Dem är en fröjd för ögat att titta på och dem är underbara att gå i! Jag tror att jag inviger dem idag..

one, two, three.

Balenciaga, Sam edelman och kopiorna. Helst vill jag ha Balenciaga's men jag får nöja mig med kopiorna från Modekungen. Fick hem dem idag efter TRE veckors tid. Skandal. Man blir lite bortskämd när man beställer från Nelly som levererar dagen efter, eller i VÄRSTA fall två dagar efter. Har inte hunnit testa dem än men jag hoppas att dem är lika sköna som dem är snygga! MAAAH.

Pretty.

HUUUR fint?! om jag vågar, så ska jag matcha så i vår :)

11-01-01

Gott nytt år allihopa och god fortsättning! År 2011 ska bli ett jäkla bra år har jag tänkt. Mycket träning, många resor, otroligt mycket kärlek, fina saker, bröllop osv. Jag önskar er alla ett bra år. Ta vara på tiden och gör det bästa för att du ska må bra. Jag hade en sjukt bra nyårsafton, vet ni vad jag gjorde? Jag BOWLADE. FULL! HAHA, det är tamejfan något av de roligaste jag gjort på väldigt länge. Helt random. VEM firar nyår på en bowlinghall?

RSS 2.0