1983.

Titta vad vi hittade på restaurangen idag när vi packade upp gammal-nya tallrikar från förrådet. Tidningspapper från 1983 som legat mellan tallrikarna så det inte skulle förstöras. Kul var det, att läsa och se.

 
 


white lady.



Krämig canneloni med svampstuvning och het tomatsås, grillad halloumi och västerbottenostpaj.
400g stek med risotto och pepparsås. Var sjukt gott.


Ay shawty.

I fredags blev det en liten paus i vardagen. Vi steg upp tidigt och bilade ner till Sundsvall för en välförtjänt tripp till Ikea. Vi fortsatte med shopping och rundtur i stan och avrundade med bubbel på rummet. Därefter gick vi till restaurang Oscar, som förövrigt serverade bästa maten jag någonsin ätit. Restaurangen förvandlades sedan till klubb och ett antal drinkar fick betas av! När tiden stod rätt så begav vi oss tillbaka till rummet. Kuddkrig.






he's back home.


Winterparty.



Stora vinterfesten med Nöjesmagasinet City är nu på lördag. Min chef ringde och sa att han ville ha mig där "civilt" denna gång, jag är trots allt en del av den världen. Biljetterna dimper ner i brevis imorgon, dock kan jag inte vara där under förträffen då bubbel och buffé utlovas utan får nog lov att smita in senare.



Konferencier: Jonas Pekkari & Niklas Berglund
Plattvändare: Dj Johanna & vinnaren i årets dj-tävling
Prisutdelare: Jean Pierre Barda, Mirre Hammarling, Patrik Lernberger, Ebba von Sydow mfl.

Kan bli bra.

 

 

Följ min blogg med bloglovin

breath me.


Hur är det meningen att det egentligen ska kännas när en i din egen familj gör dig besviken gång på gång, och du bara fortsätter att blunda för det? Man går omkring och är arg på världen istället. Tur att jag har så vackra människor omkring mig som tar bort alla onda tankar.

Imorgon blir det Ikea. Tar alla tillfällen jag får. Stannar i sundsvall över natten för att utforska staden. Kan va kul med ny miljö och nya människor. Kommer bli bäst, kommer bli kung, kommer bli underbart! Jag är lyrisk!

Jag och min babe.


I don't think you'r beautiful, i think you'r beyond it

Är inte det vackraste när din kärlek till någon är besvarad?

Förlåt för dålig uppdatering, men mycket har hänt på senaste. Har nästan blivit gripen för överkonsumtion, lunchat med umeås toppskikt och spenderat snuskigt mycket tid på hårresande aktiviteter. Jag har kommit fram till att mitt 2010 ska handla så mycket om mig själv som möjligt. Jag ska börja ta träningen på allvar och jag tackar Faw för att hon är en mycket fin inspirationsskälla. Jag ska även resa OCH spara pengar, hur nu det ska gå till.


Har jag förresten nämnt att Linnea har frisserat mig a la Aretha Franklin. Sort of.


bad boys

Dedikerar denna till min tjejkompis. Vartenda ord stämmer in på henne.
Du vet vem du är ;)


me against myself.


babe, u got what i need.


Happy B day.

Idag är dagen då ett flertal i min omgivning har fyllt år. Grattis till er alla (även dig Yosef) ! Bland dem finns min bror och till saken hör att vi skulle gå ut och äta och självklart får han bestämma tid och plats. Rex klockan 18 var bestämt. bästa! Jag älskar Rex på alla sätt och vis, både som nattklubb och som restaurang. Det enda kruxet med detta är att de har en meny med cirka fem varmrätter varav en är vegetarisk. Jag föredrar vegetariskt, inte för att jag är vegetarian utan för att jag (säger det än en gång) är jävligt känslig för konsistenser. Speciellt KÖTT. i alla fall. Det finns bara en rätt jag kan äta. Det fanns bara en rätt jag kunde äta för två veckor sedan när jag åt där med familjen. Det kommer fortfarande bara att finnas en rätt för mig att äta om två veckor - ifall jag skulle vilja gå dit igen. Samma rätt som tidigare. Detta gör att jag förmodligen inte kommer gå dit igen. varför? Jo, för jag pallar inte trycka i mig en Pumpatartin med saffranspolenta (även kallad pumpa-pölsa av en okänd manlig gestalt) som förövrigt smakade hyfsat. Nej, tacka vet jag för restauranger som hellre proppar menyn med 200 rätter!


RSS 2.0