tee



För några veckor sedan, strax efter jul hittade jag den här fina t-shirten från FRK. Den matchas snyggt till ett par skinnbrallor eller höga jeans. Jag tyckte om den så mycket att två stycken fick följa med hem och tur som jag hade var det rea på dem. Nu kan jag tvätta dem med gott samvete, för ifall en skulle gå sönder har jag en till i bagaget :) Puss!

Lancôme



Måste bara säga att Hypnôse - Precious cells från Lancôme är den bästa mascara jag testat  i  m i t t  l i v ! Och då har jag ändå avverkat många genom åren. Ögonfransarna förlängs och borsten liksom kammar isär dem. Helt fantastiskt. Dock går den på mer än 300:- styck, lite jobbigt kan jag tycka så jag passar alltid på att köpa flera paketpris antingen på taxfree eller runt jul och så. Fick ett tre-pack av syrran en gång, det var alla tiders :)

say hello to my friend, Leo

Solen skiner och jag är utvilad och pigg, vilken lycka! Syster är hemma på besök under lovet och i kväll ska vi hitta på något skoj allihopa. Först ska jag hämta ut ett paket, sen ska jag på ett möte angående alkohollagen vilket ska bli både intressant och spännande. Jag ska försöka trycka in ett besök i stan också för att kanske hitta något roligt, bor trots allt bara fyra minuter bort :) Puss!

powder



Tittade just i arkivet och fick syn på denna. Äger jag en sån? Vart är den isåfall?! Märkligt att man kan tappa bort något så fint och inte ens komma ihåg att man ägt det. Ska rota igenom garderoben både hemma och hos pappa. Måste finnas någonstans. Nu blir det back to work! Vi får se om vi hörs igen under kvällen. Puss!



no sunny day



Igår blev det jobb och shootfighting stod på schemat, jisses vad ungdomarna var galna. Jag satt som på nålar och bara inväntade brutna fingrar och armar ur led. Det gick dock ganska bra och jag kände mig som en stolt mamma. Nästan. Efter jobbet hämtade jag upp Maja och sen kilade vi på, hör och häpna, Schlagerklubben. AJ. Inte någon gång i mitt liv trodde jag att jag skulle stå och dansa till Carola, Diggeloo eller Lena PH. Men jag antar att det var sällskapet som stod för stämningen och de höga skratten. Nu, återigen jobb. Puss!

mix

Igår inhandlade jag detta tidningsställ i plexiglas från Åhlens, HUR fint som helst och jag älskar kombinationen hårt mot mjukt i möbelväg. Att blanda olika stilar är det finaste som finns och det blev helt perfekt. Man skulle nästan ha haft lådor i glas också? Skulle vara riktigt snyggt :)

good morning



Vaknar upp pigg och utvilad och måste erkänna att det var värt en skön hemmakväll, utan stress. Hyllorna är i alla fall uppe på väggen och nu måste jag hitta något att ha i dem. Så där kan det inte se ut. Utfyllnadstips någon?
Idag då? Kanske lite shopping, middag med darlings familj och sen jobb på fritidsgården igen. Massa bak och tävlingar hoppas jag på :). Efter det kanske det blir en svängom med tjejerna, vi får se hur jag känner. Ha en trevlig lördag så hörs vi sen! Puss

friday



Min lördagkväll bestod av jobb på fritidsgården sen hem till duschen. Ligger nu i sängen med musik på lappen och Moderna Hem i handen. Jisses så skönt det kan vara att bara ta det lugnt ibland! Har beställt lite saker också för den delen, en annan grej som kan vara farlig om man är hemma ensam! :) Puss!

today



Jag och darling har precis satt upp hyllor och jidder på väggen. Vilket jäkla projekt att få till det! vi använde både linjal, måttband och vattenpass, haha! Nu sticker jag iväg och jobbar på fritidsgården, ska bli så himla kul. Jag missar min personalfest för Nöjesmagasinet City ikväll, vilket är lite tråkigt. Har aldrig riktigt varit med på sånna saker tidigare. Får sammanstråla efter jobbet om inte annat :)

Monki

Jag dog lite när jag såg den här. Hur fin skulle inte den vara till ett par shorts i jeans, vitt eller beige? Till en vit kuvertväska, träklackar eller kanske en hatt? Åh, kombinationerna är många och jag hoppas att den är lika fin i verkligheten. Måste hålla span!

till salu





Jeffrey Campbell lookalikes, dock mer nätta och inte lika "klumpiga". Storlek 37, använda endast vid ett tillfälle därav i bästa skick. Normala i storleken och väldigt bekväma! Tänkte slänga ut dem på Tradera, men ville kolla med er lite först. Sugen? Maila mig ett bud vid intresse på [email protected]


Såld!

Detalj idag


Halsband från H&M Divided, Kavaj Second hand, Linne Monki

virkad väst

Bild lånad från Matilda


Finare än jag trodde, verkligen! :) Nu blev jag superglad att jag tog mig för att beställa den. Kruxet är bara om den finns i butik här nu, för då får jag ändå vänta typ tre veckor på min. Inte ok! Nu ska jag jobba vidare, men vi hörs kanske något mer ikväll. Puss!

lights on

Titta så himla fina! Men, är dem inte lite juliga? Blev genast jätteosäker och vet inte riktigt om jag vill ha dem framme. Ska suga på den karamellen ett tag. Skulle vara så himla fint bara om de funkade! Jag kanske kan intala mig att dem är "nattliga" istället. Från Expo för en billig peng! Puss.

three shades of brown


Mockaskjorta, linne, halsband - H&M
Skor - Topshop

detalj

H&M

arm cuffs

Jag var supernöjd efter att jag fick hem mina armcuffs från Nelly och himla glad är jag, för någon dag efter hade dem tagit slut. Nu finns det jättefina varianter lite överallt och bäst gillar jag de som är släta. Dessa två kommer från Asos och finns i färgerna Rose Gold och Gunmetal.



corall



Läppstift  från Makeup store - Gate

kronan på verket



Efter jobbet igår sprang jag in på Buketten för att få lite skötselråd till mina växter som bara torkar och dör hela tiden. Jag kan väl verkligen inte vara SÅ dålig på att ta hand om dem?! Efter en liten lektion i det sprang jag in till fina Stina på Mia's Lustgård och hon hjälpte mig att hitta den här fina kronan/krukan! Blir nog perfekt i den nya, vita hyllan. Kan dock inte bestämma mig om jag ska behålla färgen eller spraya den vit. Dagens i-lands.

Vad tror du? PUSS!

3 wants

Jisses! Titta vilken fin väst som har kommit in på H&M nu och för helt otroliga 299pix blir den din. Skynda och beställ så att du inte blir utan. Kan vara värt att testa? Skjortan är en karamell från Topshop jag spanat på ett tag, får se vad jag gör med den. Puss!

Dagens D


Kavaj och örhänge från älskade H&M

monki




Nytt från Monki. OTROLIGT fin och faller snyggt i handen! Finns även i svart och gick lös på 180pix. Tror att jag måste inhandla den också. Så enkel, utan några som helst skavanker eller tryck. Ja, annars då? Blir jobb i vanlig ordning, sen i kväll är jag äntligen ledig igen så då ska jag nog fortsätta att måla, pyssla på mina projekt och sy upp några byxor tror jag! PUSS!

LG



Nu är den uppe på väggen, vår nya fina 60" från LG. Rätt spontant sådär, men så sjukt nöjda. Nu kan vi sätta upp den andra tvn i sovrummet så man kan kika på film tills man somnar! Har alltid varit lite "emot" tv i sovrummet, eftersom att man behöver lugn och ro när man ska sova. Men efter flera om och men så har jag släppt det där. Man kan trots allt ställa in timern så tvn stängs av sig själv ifall man skulle somna. Puss!

woodie



Den här fina möbeln hittade vi också på Plantagen! Den var så himla söt och fin så var bara tvungen att ta med den hem. Passar perfekt in i vår hall nu, måste bara skaffa vita korgar eller något att ställa under och en spegel att sätta upp bakom. Och kanske en romantiskt lampa? Pirrrr! :)

today

Kavaj Vila - Mysig tröja H&M - Skor SixtySeven

tiny details




















 

Ny kategori Mitt hem







today



Jeansskjorta h&m

mission completed

Vår hall FÖRE

EFTER


Det gick ju snabbare än jag trodde och var dessutom mycket enklare att göra det själv! Såklart hade jag hjälp av fina mor, som nästan gjorde allt själv om jag ska vara ärlig. Det ni ser är en liten del av hallen. De andra väggarna är totalt vita så vill inte visa än :) Till en början hatade jag golvet, men har börjat acceptera det mer och mer. Nu när vi målat om väggarna tycker jag faktiskt att det är riktigt fint!

blue sea



Sydafrika. Gissa om jag vill tillbaka dit? Eller åtminstone till solen. Jag sitter hemma med vetskapen om att jag måste ut och fota men viljan säger något helt annat. Ute är det nästintill snöstorm och efter att ha stigit upp nio och hållit igång hela dagen så skriker huvudet efter sömn och vila. Måste ta tag i livet känner jag. Snart kommer i alla fall tjejerna hit ett tag och sen besöker jag Corona och Allstar. Puss!

jeans



Hittade den här gamla jeansskjortan när jag var och rotade i mina grejer hemma hos pappa. Fin! Känns som att jag har en ny garderob nu när man hittade gamla skelett/juveler. Idag har jag gått upp med tuppen för att besiktiga bilen, på en lördag liksom. Sen gick jag och darling och spontantittade på en 60"tv. Kanske blir att slå till. Vårt vardagsrum är rätt stort och vi sitter nästan 4 meter från väggen. 42" känns lite litet, speciellt mot en ljus avlång vägg UTAN något annat :)

game on

Nu blir det vitt, vitt och mera vitt. Hela hallen ska förvandlas till en vit oas och några möbler hänger på. Mitt hår och mammas händer är dränkta i färg, jisses :) Min lediga lördag har börjat bra! Vi får se var den slutar :) PUSS!

same, but different


Den där h&m, 69pix.

Ikväll borde jag gå ut och fota, eftersom jag totalsket i det förra helgen (GUD vad dålig jag är, min chef kan ju ej vara nöjd) men eftersom jag är så himla trött och tar min hälsa på största allvar så blir det filmkväll med bror istället. Fotningen får jag ta tag i imorgon. Hoppas ni får en trevlig fredag! puss!

second hand



Mitt senaste fynd är denna kavaj! HUR fin som helst i en modell som är lite längre än en vanlig. Den kan användas som en lätt sommarjacka eller bara som vanligt. Förlåt att bilderna ligger!

woodie

Hittade dessa fina "fruktlådor" på Plantagen igår när mamma skulle köpa krukor. Jisses, som jag har letat! Nu finns dem här och snart blir dem vita och åker upp på väggen. Spännande! ;) Puss!

old pic

Mina tjejor och jag, lördag den 5 juni 2010 02.42


Har haft en ganska omtumlande natt följt av en seg dag. Ibland gör konstiga människor konstiga saker! Jag hoppas att allt löser sig så att vi alla kan gå tillbaka till våra normala liv. Har i alla fall varit en sväng över hos pappa och rotat bland mina grejer. Hittade bland annat två 8GB minneskort fullproppade med bilder. Kan bli både roligt och skrämmande! Ska slänga ut lite saker på Tradera också, så stay tuned.

inside beauty


Kavaj från H&M



Ok. Jag SKA sluta med alla spegelbilder, jag lovar, det ser ju inte riktigt klokt ut! Hade tänkt köpa mig ett stativ och för några veckor sen höll jag faktiskt i ett riktigt bra! Dock blev det inget köp då det fick bli en ny blixt och ett minneskort istället. Det känns så himla jobbigt att man vill köpa och ha nya saker hela tiden, fast ändå så vill man spara pengar på samma gång..

vintage

Ting blir så himla annorlunda när de har en historia bakom sig. Extra fina som! Älskade mor. Detta är en otroligt fin vintage kuvertväska som har kommit i min ägo! Cremevit och lagomt stor. Kommer säkert bli superfin i sommar, tror jag!

dreams



Jag började kladda lite på en duk igår, mest som övning. Vi får se vad det blir av det!

simpel



Idag kör jag enkelt med svart och beige, kavaj från Lindex och linne från H&M. Var så himla trött imorse och försov mig till 12. Jag kände mig nästan bakis och hela kroppen värkte. Hoppas att jag inte ser ut som jag mår! Nu blir det jobb igen efter en timmes wii-spelande med bror som verkligen gjorde susen för illamåendet! PUSS

smarro



Gissa hur många sånna här jag fick göra igår? Och GISSA om jag har ont i kroppen idag? I armarna?! Inte kunde jag tro att en alla hjärtans dag skulle få sånna här följder ;) Puss!

Dags att skapa!

Jag och darling har bott här i lägenheten ett bra tag nu, FÖR länge för att kunna komma undan med "vi har inte hunnit sätta upp något på väggarna än". Eftersom vi inte hittar exakt det vi vill ha ska vi nu försöka att skapa själva. Vi har några idéer, nu gäller det bara att kunna få dem på duken. Jag lovar att visa, om det blir bra. PUSS!

beige and brown

Kavaj HM


Alla hjärtans dag! Jisses :) Nu sticker jag och darling och jagar ett lunchställe, sen blir det jobb! Ska inhandla lite roliga saker till middagsserveringen ikväll. Kommer bli så kul! Hoppas ni får en underbar dag. PUSS!

fikonmarmelad

Ikväll blir det filmmaraton och ostbricka. Vi bunkrar upp med det klassiska; brieost och vindruvor! Till det har vi en fikonmarmelad, otrooooligt gott. Ett rågkex, en bit ost och lite marmelad. MJUM. Eftersom både jag och darling jobbar imorgon så får vi fira lite alla-hjärtans-dag idag istället. Hoppas alla får en jättebra kväll! Puss!

smokey whisky



I en liten ettårs-present fick älsklingen ett Whiskyset klätt med antikbrunt bark-garvat läder som utvecklar sin egen stil med tiden. Det har en gammaldags känsla men det är lite synd att bilden verkligen inte gör det rättvisa. Nu får han nästan lov att lära sig tycka om whisky så att det kan komma till användning. Glad blev han i alla fal, precis vad mitt mål var.  Här kan ni kika lite närmare, det finns färgen Natur också. Ni kan även hitta förklädet i renskinn som tv-kocken Per Morberg designat! Väldigt fint :) Tack till Majas pojkvän som gjorde detta möjligt på så kort varsel! PUSS!


Jag fick mitt set igenom det sköna gänget härifrån!

silvercuff

Det blev en liten utgång igår för jag kände att jag var så sjukt jäkla less på allt vad jobb har att göra med. Idag mår jag bra och det är väl kung för jag och darling har varit tillsammans i ett år idag. ETT år bara? Känns som minst fyra eller fem skulle jag vilja säga. Men jag är sjukt glad idag och nu ska vi bege oss ut och jaga lunch! Puss!

Standing on the edge

Mockaskjorta från HM


Hade helt glömt att posta dagens idag, så jag gör det nu. Jag är precis hemkommen från ett monsterpass på 10 timmar som bara bestått av spring och mera spring. Mina fötter värker och jag känner hjärtslag i skallen. Så nu sitter jag är ensam hemma och står i valet och kvalet. Ska jag kämpa mig ut till mänskligheten och trycka av några fotografier på nunor jag inte ORKAR se? Eller ska jag sammanstråla med damerna och bara njuta av livet som ledig, för en gångs skull? mahh..

gellow feather

Har städat hela lägenheten och varit duktig hela morgonen och nu väntar ännu ett monsterpass på restaurangen. Efter det blir det att gå ut och fota för februarinumret till City, jag är liiite sen. Dagens detalj är detta omgjorda örhänge som till en början var ett rätt så fint halsband från Lindex. Jag bestämde mig en dag för att bara klippa sönder det. KAN ångra mig idag, men det är fortfarande fint så jag är inte ledsen :) Puss!

Tanned love

 

Den där Topshop. Helt fantastiskt att vi som inte har butiken i vår stad faktiskt kan beställa från sidan och bli HELNÖJD med ett köp. Det är som att dessa skor är gjutna för mina tossingar och är hur sköna som helst! Det är samma klack som de helstängda jag köpte i våras. LOVE IT. Kommer sova i dessa framöver. MJAU!


impress

Kavaj HM - Linne Monki - Skor Nelly

three krowns

Vart en härlig hemmakväll igår med tacosgratäng, vin och pyssel. Jag och darling var på Army shoppen för några veckor sedan och hittade den här gamla visselpipan, så idag köpte vi kedjor och läderremmar och knåpade ihop ett riktigt snyggt halsband. Kanske färdigt, kanske inte. Kul med något sånt! Blev några drinkar senare och idag mår jag faktiskt fint! Puss!

omega

OJ vad sugen jag är på en herrklocka från Omega. Helst av allt vill jag ha den med blå urtavla, men skulle kunna tänka mig en med silver också. Så jäkla snyggt och enkelt och är en accessoar i sig. Har hittat en för 23 bananer men det känns inte aktuellt, just nu i alla fall. Vi får se!

Stripes

Jag hoppas att ett avi ska ligga i brevis nu när jag kikar, för vet ni, jag fick ett avi i måndags men inget paket på posten? tokigt. Nu kilar jag iväg och jobbar i vanlig ordning och sen ska jag och Maja på ett litet event. Ikväll är jag ledig, så ska försöka hitta på något kul. Puss!

span


Gina tricot



Det här såg intressant ut, dags att bege mig ut på span! Jag är sugen på en beige kavaj av något slag, gärna även en trenchcoat i kortare modell. Fast den får gärna vara ljus, ljus, ljus beige. Som mjölkskummet på kaffet ungefär! Ett par pilotbrillor med svart glas får gärna bli mina, ja tack. Och en klocka i silver med blå urtavla (gärna Omega)! Ett par beige pumps, ett par mörka jeans som är snor-tighta och slutar helst strax ovanför fotknölarna, ca 2-3cm. Om jag skulle hitta allt detta på ett och samma ställe skulle jag sjunga Halleluja på plats. PUSS!

 


me and Dany


Har suttit hela dagen och knåpat ihop en Alla Hjärstansdag-Meny på jobbet. Var riktigt kul faktiskt och skönt att man slapp springa runt och jobba för en stund. Hela menyn består av nya smaskiga saker! Nu blir det jobb igen och sen får vi se vad som händer. PUSS!


godess

Handcuffs Nelly - Klänning Topshop

bleeding eyes

Ibland sitter jag uppe och ugglar utan att faktiskt göra något alls. Har ingen lust att sova även fast det är något av det absolut bästa jag vet. På morgonen vill jag inget hellre än att bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova. Slippa öppna ögonen och stiga upp. Är inte det konstigt? Fastän jag vet om det, så trilskas jag med att stanna uppe. Jisses vilket dilemma. NU ska jag däremot möta John Blund. Puss!

crochet



Idag fick jag hem min virkade klänning som jag beställt från Topshop. På bilden såg den tung och tjock ut men när jag tog fram den ur förpackningen så var den nätt och tunn. JAG ÄLSKAR! Gissa om jag kommer nöta på denna framöver? I die. Jag är supernöjd med beställningen och kommer definitivt att beställa fler gånger. Har en till order på G. Puss!

handcuffs


Nytt från Nelly! Tycker att dem är jättefina och jag har redan massa idéer i huvudet på hur jag ska matcha dem! 69pix styck! :)

blue

Pälsväst Zara - blus H&M


Nu sticker jag till jobbet och jobbar av några timmar. Tjejerna kommer förbi och käkar idag också, så det är ett stort plus. Efter jobbet ska jag hämta ut lite paket, förhoppningsvis. Vi hörs efter det!

Feather and tassel


Vilken härlig dag det har varit! Har hunnit med både det ena och det andra. Stan med Maja, rundtur med darling, middag hos mamma och nu mys framför en film. Fick ett avi i brevis idag men när jag skulle hämta ut paketet hade det inte kommit in än. Så dåligt! Får ta en sväng förbi imorgon igen. Detta halsband hittade vi i alla fall på H&M för 69pix. Kan bli fint!

MUS

För några dagar sen sprang jag in på Makeup Store och trillade över detta, alldeles underbara läppstift. Det är en korallorange färg och stiftet heter Gate. Kommer bara bli ännu finare med lite solbrunt ansikte! Lite svårt att visa färgen nu när ljuset är så dåligt, men kika in det på riktigt för en bättre titt!

transparent

Nu sticker jag iväg och träffar upp Maja i stan. Fick behålla min lediga dag så jag är superglad. Fick en jätteglad nyhet av en vän i Stockholm också! Denna dagen har verkligen börjar bra :) Puss!

topshop

Nytt från Topshop, skulle gärna lägga en beställning om det inte vore för att det snart dimper ner ett paket i brevis därifrån. Har beställt lite saker till Turkietresan i Maj. Vem vet, det kanske händer att man adderar något av ovanstående. Himla fint och enkelt!

zebradetail



Dagens detalj får bli detta, alldeles underbara halsband från Skatbo. Har haft det i något år men aldrig riktigt använt det på riktigt. Silver, svart och med zebratyg. Tror inte att jag betalade så värst myvket för det heller.

flash



I fredags fick jag ett samtal om att min blixt hade kommit i butik och efter jobbet körde jag dit och inhandlade den på en gång. Halva priset, vilket kap! Nu kan jag även fota kvällstid och i dåligt ljus, äntligen! Liten och söt i jämförelse med min bautastora och jättetunga systemkamera med 30cm tillhörande blixt. Huvva.

Perfect black

Har tänkt en tid att jag måste skaffa ett par klassiska pumps, men sen en dag kom jag på att jag faktiskt redan har ett par. Oanvända! Helt perfekta, höjden, kvalitén, platån, ja allt! Men så finns det också ett men. De är inte speciellt sköna alls. Vi får se vad jag tar mig till. De kommer från Nelly!

Time is ticking



Råkade försova mig efter det lilla passet på restaurangen och kom lite försent till fritidsgården. Nu är jag här i alla fall och det är fullt ös! Trollkarlar, bullbak, pyssel och musik på hög nivå. En lördag för 13-åringar altså ;) Aktivitet för kvällen? Oklart. Antingen ut och dansa med tjejerna, eller myskväll med darling. Vi får se hur jag känner! Ha en trevlig kväll i alla fall! Puss!

 


working

Nu sticker jag och jobbar ett pass på restaurangen, sen blir det jobb på gården igen. Måste säga att jag har ett helt fantastiskt jobb med underbara arbetskollegor. Ha en bra dag! Puss!

chain





Armband Tiamo (Scorett)


tiamo



En gång i tiden blev jag medlem i Scorett Soulmate, vilket resulterade i att jag fick hem en kupong med 100:- rabatt. Den har liksom legat och skräpat i plånboken eftersom jag aldrig har hittat något i den butiken ännu. Men igår gick jag in dit bara för att och tog upp kupongen för att titta när slutdatumet var. En dag kvar. Shit. Haffade ett fint armband som ändå inte var särskilt dyrt. Tror det kan bli fint! Ni får se det på sen! Nu drar jag och jobbar på fritidsgården, kulkul. PUSS!

leo

Kavaj Zara - Skor Topshop



vintage

Fantastisk fin liten väska som jag kan ha i sommar. Lite omgjord efter min smak från en axelrem av läder till en av kedja istället. Lite nymodifierad. Finfin, kommer komma väl till hands i sommar trorja!

white


Idag släpptes Elin Klings kollektion på H&M. Hoppas att ni som var ute efter något fick tag på det! Självklart bor man i Umeå där ingenting händer. Vi får hoppas att det sker ändringar i framtiden. Klänningen på bilden är från Topshop och skulle va så fin i sommar, lite som Carrie Bradshaw i Sex and the city tänker jag. Skorna har jag redan och dem är som en dröm!

pink

Nu sticker jag och lunchar med tjejerna! Typiskt att det ska snöa och faktiskt storma lite när man är ledig. Vart tog solen vägen? Igår såg man asfalt och nästan lite gräs, idag är allt vitt och täckt av snö. Jag trotsar vädret och drar på mig klackar, JAG ÄR JU FASEN LEDIG! Puss!

bored.



Herregud vad rastlös jag är. Jag har en konstig känsla i kroppen, som om det är något som jag verkligen missar. Som om det vore en lördagkväll och tjejerna är ute och slår klackarna i taket medan jag bara sitter och ruttnar i soffan. Jag vill se e film, men vet inte vilken. Inga serier att bocka av heller. Har läst allt som går att läsa. Sova är tråkigt. Längtar dock tills imorgon då jag äntligen får lite ledig tid. Då ska jag luncha med mina favorittjejer!

red




Nu sticker jag från jobbet en timma tidigare och möter upp Maja i stan. Är så trött och less och har tagit ledigt från lunchen imorgon. Nu ska jag vila upp mig tills kvällspasset! Vi hörs senare, puss!

three is a charm


Tre saker jag definitivt ska hålla ögonen öppna för när de kommer in på HM till våren! Får jag inte lägga beslag på dessa så blir jag nog ledsen. Hoppas, hoppas, hoppas att det når ända till Umeå. Puss!

Update: Min drömmar är krossade. Vilken härlig morgon va? Min kära vän Julia berättade precis att dessa väskor troligen inte kommer till Umeå, jisses vilken håla jag bor i. Den turkosa är slut i butik och den i beige är från HM man och troligen rätt dyr.  Dags att fånga dagen.. då..

Long beach

Vet ni? Dit ska jag. Jag och darling och hans familj. Vi ska fira hans pappas 60-års dag en vecka i Turkiet på ett lyxhotel i Alanya. Nu gäller det att hålla i slantarna tills vi åker, strax före sommaren. Resan är bokad och nu är det bara att vänta. Tiden går så himla snabbt när man har ett mål! Hoppas det iaf. Puss!

1 Feb

Mysse KappAhl - Kavaj HM trend - Väska KappAhl



SOLEN väckte mig imorse, hur fantastiskt är inte det? Jag älskar att sova när solen skiner i ansiktet, känns som så harmoniskt på något vis. Man MÅSTE blunda. Nu har jag precis slutat jobba men börjar igen om två timmar, så måste ta vara på timmarna mellan. Hoppas ni får en bra dag allihopa! Puss!

captain



När jag och Maja var och kikade kring Ersbodas butiker igår sprang vi in på KappAhl en snabbis. Jag har alltid trott/tänkt att den butiken var för gamla kvinnor. Tji. De har massor av fina grejer där! Koftor, blusar, tunikor you name it! Fyndade i alla fall denna otroligt fina mysse, för ENDAST 30pix! Halva reapriset! Vi får väl se om den kommer till användning, men det löjliga priset kunde inte motstås!

RSS 2.0