as if.





Efter att ha gett bort två nya, oanvända par skor känner jag att jag ligger på minussidan. Dessa med ett par stuprör och en trench i vår kanske? Jag gillart. Har bara svarta skor och skulle lätt kunna tänka mig ett par i en ljusare nyans..


shivers.




Lite nyfiken är jag nog...


big, black hole in one.

När man inte har varit hemma på flera veckor kan man hitta minst sagt förvånadsväckande saker. Saker som man egentligen inte har saknat, men som gör det lilla extra på en helt vanlig dag. Jag rotade i lådor och väskor och fann små guldtackor överallt. Nu är mitt "Ha-begär" som jag haft i flera dagar släckt - och jag har inte spenderat en enda krona. Det kostade mig en tripp hem till mina egna fyndlådor och lite ork.

Den som hittar skall finna.
Små, fina, betydelsefulla ting...


white month.

Jag och älskling har bokat in en ledig helg i April, precis lagomt till min födelsedag. Vi ska äta gott, leva gott och sova gott i hufvudstaden af sweden. Summan av kardemumman är att vi till varje pris ska avstå från allt som har med synd att göra. Ingen alkohol, inga onyttigheter och framförallt inget socker. Promenader ska gås, vikter ska lyftas och byxor ska sys in - som i vanlig ordning. Funderar på att skriva brev till USM och nästan kräva att de ska ha öppet längre. SJUKA ÖPPETTIDER!

Dagens in: Kycklingsallad.
Dagens ut: Nada. alla penningar ska sparas! köpstopp till 22/4. (Förutom min plånbok från Tiger som jag väntat på i snart två veckor. Skärpning!)

jag är sugen...



Imorgon får jag en ny iPhone.

 


bust a move.

Den är ljuvlig.
Som smältande grädde i kaffet eller mashmallows ovanför elden..

.. och den är min!


i know u want me



OJ. Oj vilken bloggtorka det var här! Jag beklagar, men vad gör man när inspirationen sviker och latheten tagit över? Jag skulle kunna vara så grym om jag orkade. Material är det inget fel på, nejnej. Slänger upp en bild på två av de finaste damerna i mitt liv. Bra substitut kan jag tycka!


Take off your cam.

Är det inte värt att förvånas över? Man köper ett par pjux som sitter som smäck på foten, det är halelujamoment och det finns inga tvivel. När du sedan kommer hem för att beundra dem på, så är det något som är fel. Det som omöjligen kan/får/ska hända - händer. Det klämmer lite där fram. Men nej (!), de är ju en större storlek så det vore absurt! Det är något annat. EN SKARV. En helvetes-skarv framtill som gör att "ringtån" bara vill lämna sina fyra soldater på slagfältet. Jag gråter en skvätt och glömmer det som precis inträffat. En och en halv vecka senare har jag tagit mitt förnuft till fånga och traskat tillbaka till butiken med juvelerna i handen. 3-dagars öppet köp är passé. Jäklasatanstillgodokvitto. Förhatligt. nu ligger kvittot och bränner i jackfickan. Tre dagar i rad har jag försökt hitta något och därjemte kommit hem tomhänt. TACKA vet jag att jag har 10 år på mig. GAHHH.. Ville bara släppa ut lite irritation. TACK.



frugality.

Ärade vänner, och andra, jag har nog lagt ner det här med blogg och dess tillbehör. Jag har inte riktigt hittat tillbaka till det där suget som jag hade förut. Det har jag insett, dock med lite hjälp av inslag från omvärlden. Fast vem vet, ibland kanske det slinker in ett nytt inlägg då och då. För jag är inte säker på om jag vill sluta helt..

Men jag vet att jag har en underbar familj, de bästa vännerna och en helt fantastisk pojkvän.

 



 


Mercy stop.

Jag vet att jag har införskaffat ett sånt där jädrans köpstopp, men efter att ha råkat smälla av stjärnarn på huven med min egen väska var jag tvungen att bli på bättre humör. Jag åkte till BilDahl och satte dit en ny blänkande, fin stjärna och fick dessutom med mig en fin nyckelring. Nu känner jag mig dubbelt så glad. Att små fina ting kan göra en dag lite extra bra. Som att små söta pussar väcker en på morgonen... åh


Choco love.



Har lyckats sträcka något i ljumsken så att jag bara haltar fram. Sjukt ont. Tröstade mig själv med kladdkakeballerinas och mjölk. Gott. Nu ska jag fortsätta nöta på Geys Anatomy då jag än en gång får spendera en lång, alltför lång natt helt ensam. Vem kom på att man borde jobba skift?!


new yorker.



fröjd.


WLCM Ralph Lauren.




Var med gubben på stan idag för att hitta de perfekta bågarna. Med några om och men så fick denna superlilla box följa med hem ... nu inväntar jag bara  S O L E N. Skönt att man har ensam rätt eftersom de bara beställer in ett par av varje!


edge.

Efter att ha kämpat med att mosa en avocado (skulle egentligen ha vart två, enligt förskriften på guacamole) hård som ett äpple sitter jag nu nedsjunken i soffan. Jag är redo att avverka säsong 5 av Grey's Anatomy då jag misstajmat med jobbandet då det visats på TV. Blir att försöka vaka igenom hela då jag är helt ensam hela natten.




Har även kommit i underfund med att jag har alldeles för många skor som jag bara köper men aldrig använder. Ska nog ta och göra mig av med några... sugen på lårhöga stövlar? eller en svart pälsjacka? maila. mrrr..

 


sunny minds.

Vi planerar en tripp till solen inom snar framtid, kanske redan i April. Jag hoppas innerligt att det blir av då jag helst av allt vill ha det varmt och soligt. Och kan man kombinera vackra känslor med vacker natur, så varför inte? Klickade mig in på Roberts (och de andra medlemmarna i Lovestoned) video för Rising Girl, HUUUUUUR skönt verkar inte det här vara? åe, ge mig allt?


RSS 2.0