new dress



Den där H&M. Man kan aldrig sluta hitta fina saker i den butiken. Denna klänning tyckte jag inte såg så speciell ut med blotta ögat, men eftersom jag har/hade en liknande från Zara fast i mörkgrå (spårlöst försvunnen) så valde jag att testa den på. Den var så fin att den fick följa med hem! :)) ca 300pix! Puss!

bas



Skönaste linnet man kan hitta tror jag! Fyndade på GT's rea häromdagen och tror att jag betalade runt 50lappen. Man kan aldrig få nog av bas och får man chansen att rea-shoppa det så ska man ta den :) Puss!

tranining

Precis hemkommen från ett litet pass på gymmet och en powerwalk med Faw. Denna bild tog hon med sin nya iphone som är hennes precious. Helt slut är jag och ska ta mig en dusch och sen hoppa i säng! Orkar jag så blir det morgonpromenad, annars sover jag nog ut. PUSS!

new

Nya solisar från Lindex! Sprang förbi dem och priset praktiskt taget skrattade åt mig. 79pix för dessa? Kunde inte motstå det när dem var precis som jag ville ha dem. Mörka stora glas! Glad tjej :)

i <3 grey

Topp - GT, Tights - Zara, Skor - Roots


Köpte denna otroligt sköna topp igår på GT, rea! Endast 74,50! Man kan aldrig få nog av baskläder för det är underbara plagg! Dagen bjuder på jobb halvdag och sen träning. Ska fixa till mina naglar också som börjat växa sjukt snabbt. Hinner knappt med! Men ha en bra dag :) Puss!

new shorts




Hittade dessa, helt enkla men ändå snygga shorts på Bikbok. Lite högre modell och sitter som smäck! Jag gillar dem skarpt och funderar på att köpa ett par ljusa också :) Lite variation har aldrig skadat! 299pix.

clutch



Denna supersöta väska kunde varken jag eller Maja bestämma oss för om vi skulle köpa eller inte, så vi slog slag i saken och köpte den tillsammans. Superbra idé! Kan säkert bli fin i sommar tillsammans med ljusa fina färger. Den finns på Gina Tricot och går på 199pix!

perfect pink



Jag är såå glad att jag gjorde det rätta valet. Denna otroligt rosa klänning från Acne är P E R F E K T på alla vis, och den är min. Tyckte att det var lika bra då man ändå fick 200 kronor rabatt :) Sommar, jag är redo för dig nu!

necklace


Hittade även detta superfina halsband inne på Gina! Jag gillar det hur myhcket som helst :) 99pix bara!

Thuesday



ÅH! Jag ville absolut inte stiga upp ur sängen i morse utan bara sova vidare i lugn och ro, men plikten kallar som vanligt och jag måste ta mig i kragen idag också. Bokade in en Stockholmsresa nästa vecka så då får jag träffa fina tjejer och ta det lite lugnt i söderluften. Nu ska jag promenera till jobbet, så vi hörs lite senare! Ska visa upp ett litet köp :) Puss!

two new




Är precis hemkommen från Ö-vik med Maja och Krille och har sjunkit ner i soffan. Var så sjukt trött hela resan hem och hörde knappt när de pratade med mig. Men ingen rast och ingen ro! Nu ska jag och Faw åka och fixa lite saker sen blir det träning!  Hittade massa fint idag och dessa två bikiniöverdelar är lite av det! Den kanlliga rosa är från Cubus och den andra från H&M. Love!

roadtrip


Nu sticker jag och Maja iväg med hennes pojkvän till Ö-vik över dagen. Jag hoppas att vädret håller i sig! Ska promenera dit alldeles strax och njuta av en frukost i solen. Vi hörs mer när jag kommer hem igen! Och jag lovar att bättra mig på uppdateringsfronten framöver :) Puss!

sample










Fick en kommentar en gång att jag bara klädde mig i svart. Blev lite chockad och tänkte att det skulle bli ändringar på det. En liten samling på mina senaste outfit! Nog har jag ändrat det lite...

saturday


Lördag idag och jag ha varit ledig fram tills nu, skönt. Har bara umgåtts med min darling och besökt olika butiker. Är ute efter en typ av jacka som jag kan ha på promenader och springturer! Byxdressen jag har på bilden är ny och kommer från H&M, bättre bild får ni se någon annan dag. Jag kommer nog inte updatera något mer idag så jag hoppas att ni får en underbar lördag! Puss! :)

delivery



Igår kom mitt paket från H&M. De har så fruktansvärt lång leveranstid att man nästan har tröttnat på grejerna innan de kommit fram. Tur att denna virkade väst var finare än jag trodde, för annars skulle jag nog aldrig använda den. Vi får se vad jag hittar på!

blue dream



När man är ute efter något så ska man aldrig sluta leta, rätt vad det är så finns det precis framför näsan på dig. Underbar blus i underbar färg som nu är min. Second hand 80pix. Ska sys in lite i armarna, annars är den perfekt! Puss!

<3



Ännu en till regnbåge från Asos. Har jag sagt hur mycket jag älskar den sidan? Ta sommaren med storm, färglägg gatan, låt blickarna komma! Inkassera i ett par riktigt snygga, färgglada och bekväma heels och matcha till brunbrända ben. Jisses, vill ha dem allihopa!

pink



Igår hittade jag dessa färgsprakande träningsplagg inne på H&M. Jag fullkomligt älskar dem! Det är så mycket roligare att träna i färger och man får som mer energi. Invigde sporttoppen redan igår och vill man så kan man använda den under ett linne en vanlig dag! Tror inte de gick på mer än 149:- i alla fall. Puss!

thursday

Blus - Monki, Ring - Indiska, Skor - Jessica Simpsson


Jag tror inte att ni förstår smärtan i min kropp just nu. Körde ett Cardio Muskelpass med Faw i tisdags och ett Step up dance tätt följt av Core igår. AJ. Kan knappt lyfta mina armar! Tänkte gå en morgonprommis men har träningsvärk framsida smalben?! Jaja, idag blir det jobb som vanligt hela dagen, är så sugen på en blå blus så ska nog på jakt efter det på rasten. Förresten, är det någon annan än jag som tycker att Big brother har börjat spåra? Stackars flickorna i paradiset vinklas som leksaker (deras betéende är ofattbart) som killarna använder och delar om vartannat. Jag blev helt chockad efter gårdagens program. Jisses..

you loose some, you win more

När klackarna byts ut mot springskor, då har det hänt något i skallen på mig. Fruktansvärt glad är jag att jag har tagit tag i detta nu en gång för alla. Jag vill också känna vinden i håret och höra träden susa när jag springer utomhus. Jag vill springa NU, men dessvärre så snöar det ute (!). Tänk att jag under ett års tid sprungit med för hårda skor som bara gett mig problem. Kan varmt rekommendera  Löplabbet som hjälper dig hitta rätt sko!

todays

Kavaj - HM, Linne - Nelly, Jeans - Bikbok, Skor - Roots

makeup

Någon ville veta lite vad jag använder för smink. Inte världens grej men här kommer det :)


Easy cover red från Makeup store. BÄSTA. Jag har tyvärr lite rodnade partier i ansiktet och denna mirakelprodukt döljer ALLT. Jag är så otroligt lycklig över denna produkt och använder den dagligen. Ett tips!

Nature's Minerals nr 05 från The Body shop, täckande mineralpuder som sitter hela dagen.  Jämnar ut och känns knappt på huden. Jeteeebra!


BLACK matt även den från Makeup store. En kajal/eyeliner som inte smetar eller lägger klumpar i ögonvrån. Kan både bli matta och starka linjer beroende på vad man gillar. GILLAR!

Läppstift Baby och Browfix clear, Makeup store. Naturligt läppstift som knappt är märkbart men som samtidigt ger liv och lyster till dina läppar. Browfix som ser till att dina bryn ligger på plats utan att se "blöta" ut. Jag använder mig även av en mörkbrun, matt ögonbrynspenna från Isadora men fick inte med den på bilden. King!


Bronzing powder, från Max Factor. Jag har kört på detta solpuder alla år jag kan minnas. Jag har helt enkelt kärat ner mig i det och känner att det är perfekt för mig.

Hypnôse Precious Cells by Lancôme, bästa mascaran jag någonsin har testat, och jag har testat många i mina dagar. Både förlänger och förtjockar dina fransar utan att klippa ihop. Älskar, älskar, älskar. Den är till och med fin dagen efter, vilket jag dock inte rekommenderar, men ifall nöden kräver ;)

Dagens Detalj

Linne - Nelly.com, Nagellack - Chanel (Orange Fizz), Ring - GT

magical


Jag är så farligt nära att beställa hem denna magiska grej från Acne. OJOJ säger jag! Är bara ett klick ifrån och velar in i det sista. 1500pix för sommarens kanske finaste plagg? Är jag knäpp? Kommer rosa vara ute lika snabbt som det blev inne? Jag brukar tänka; om en favoritsak åker, kommer en ny till ägo. Kanske måste komplettera med denna då mina skor försvinner? Jag köpslår med mig själv, lagom konstig. Hjälp mig! :) puss!

MY FAVORITE'S

Här är några av mina favoriter hos Nelly.com just nu, men jag förvarnar er, jag är inte superbäst på att klippa och klistra. Skulle kunna tänka mig att äga samtliga plagg. Tack!








today i'm wearing this

Tänkte gå en härlig morgonprommis imorse men var så sjukt jäkla trött att jag knappt kunde ta mig ur sängen. Sprang i trappor igår heela dagen och det känns i benen idag, helt mör. Tävlade med mig själv i huvudet, haha! Ny dag idag och jag inviger min virkade lilla sak från Topshop. Än är det för kallt för barbent och strumpbyxor är inte riktigt min grej. Mest oskönt. Men vi hörs nog mer sen! Pussss

Trade




För några veckor sedan beställde jag en paljettklänning från Modekungen. Var inte alls nöjd och tycker verkligen inte att produktbeskrivningen stämde. Jag skickade då tillbaka den och bytte till dessa pjux i all hast. Hoppas dem är fina på. Jag är så less på att sälja iväg och skicka tillbaka och ibland behåller jag till och med "fula" grejer.

YSL







Ett av mina favoritpar måste tyvärr lämna mig. Skitjobbigt men sant, då de är lite små för mig. Storlek 37, oanvända, läder, från häl till klacktipp 14cm, platå 4cm. Maila mig vid frågor eller intresse på [email protected] annars slänger jag ut dem på Tradera. Puss!


SÅLD!

blueindian



Härliga, lediga måndag! Vaknade imorse med tusen grejer att göra. Skicka bilder till tidningen, tvätta kläder, städa undan osv osv. Nu har jag gjort en tredjedel och ska strax ta tag i nästa mission. Det ser rätt kallt och kyligt ut utanför fönstret så jag ska nog stanna inne idag tills darling kommer hem från jobbet. Vi kanske hörs senare!

blouse


Hittade denna underbara blus på GT för någon dag sedan och jag är faktiskt lite förälskad. Dock är den rätt bred i modellen, kanske får byta till en mindre storlek. Ska testa och känna efter lite först! 199pix! Kap.

todays


Rayban



Äntligen har jag hittat igen mina underbart fina Rayban wayfarers. De har varit spårlöst försvunna sedan förra sommaren och har inte synts till alls. Hittade dem i en liten låda i ett skåp i köket, orörda och ensamma. Nu ska det bli umgänge hela sommaren och även ett tillskott på ett par svarta polare i lite större modell. Ja!

Detalj



SÖNDAG. Herregud vad tiden flyger iväg! Har inte haft så mycket tid över i helgen så bloggen har blivit lidande. Ska inte ljuga, men har inte haft någon större lust eller inspiration heller. Idag är dock en ny dag, en dag fylld av arbete och jobb. Solen skiner och skänker energi precis som den ska. Jag återkommer lite senare med en hel outfit! Ha en bra dag tills vidare :) Puss!

Sunny Saturday

Så jäkla härlig dag! Plusgrader och sol var precis det jag behövde för att stiga upp ur sängen imorse. Jag är ledig fram till 16:45 idag då ett pass på fritidsgården börjar. Rugby står på schemat. Hjälp? Har precis varit ute på en tripp med darling och hans mor, kikat lite och njutit av solen. NU blir det vila och kanske lite stockholmsbokning. Pirrrrr!

colors



En underbar regnbåge från Asos!

Finally friday




Äntligen Fredag igen! Så vad kan vi vänta oss denna dag? Ja, nu sticker jag iväg till jobbet  i alla fall och river av några timmar från dagen. I kväll vankas jobb på fritidsgården, vilket ska bli spännande! Kanske hinner jag med ett träningspass mellan. Det är rätt trist väder och ja hoppas att det inte blir alltför kallt ute. Hatar verkligen att frysa. Hoppas ni får en trevlig dag tills vi hörs igen! Puss!

midnight dress


Kolla in denna underbara klänning från One teaspoon! Transparent, med två lager kjol och djup urringning i ryggen. I die. Tänk att få ha den hos dig och att faktiskt kunna använda den. Jag skulle dock matacha den med andra skor. Den går loss på ca 1566pix och du hittar den här!

nightinspo

fint.

när fegheten tar ton

Flera nätter i rad har jag funderat på det här med vad man egentligen är villig att göra för att allt ska bli bra. Vad man är kapabel att göra för att ställa allt till rätta. Desperata handlingar som kan gå helt fel, beslut som kan vara helt rätt och beslut som kan vara helt bisarra. Goda människor som gör onda handlingar för att få en reaktion. Vilken som helst, bara en reaktion. Säg något, gör något - bara du ger mig det där lilla som visar att jag nått fram. Att jag fått dig att känna något. Vita lögner som kommer fram i pressade situationer där hoppet är det som håller dig vid liv. Ibland kan man fråga sig, är jag en god människa som gör onda handlingar eller är jag en ond människa som försöker vara god? Jag har gjort saker jag ångrat, och man kan tycka att jag borde ha lärt mig av det. Jag är inte så säker. Men en sak jag är säker på är att jag inte klarar av att förlora det vackra, igen. Jag har bestämt mig för att vara en bra människa, jag är en bra människa. Speciellt när jag är med dig..

ukulele




Denna present är ett bevis på hur bra min pojkvän känner mig och hur mycket han tycker om mig. Jag fick denna otroligt fina Ukulele för att jag brukar (läs; ofta) spela luftukulele när jag sjunger, bara för att det är roligare då! Jag tycker att man känner rytmen mer och får som en känsla i kroppen. Testa! ;) Han köpte den mest på skoj  och sa "Nu behöver du inte låtsas längre". HAHA, i love it!


Följ min blogg med bloglovin!

Thursday

Mockajacka - Ellos, Skjorta - H&M, Skor - Jeffrey Campbell


Någon ville se hur jackan såg ut på - voilá! Det pirrar nästan lite i magen när jag ser sånt här fint :) Annars idag jobbar på som vanligt och det är så himla skönt att ha praktikanter ska ni veta. Får mycket tid över till att andas liksom. I pausen kanske jag hittar på något roligt, måste dock införa något sorts köpstopp för nu har det nästan gått för långt :) Ha en bra dag, vi ser väl om jag hinner uppdatera något mer idag. Puss!

candy

H&M har fått in lite nyheter i webbshoppen, men jag föll inte direkt för något den här gången. Något som fick mig att haja till lite var dock dessa två shorts. SÅ himla fint under alla springturer/promenader som jag (troligtvis och förhoppningsvis) kommer ta i vår och sommar. 99pix styck och jag passade på att beställa dem båda när jag ändå hade lite slantar tillgodo, dessutom får du 25% rabatt på dyraste varan med denna kod: 9052. Puss!

<3




Mina.Fina.Älsklingar. Måste dock erkänna att jag tyckte dem var sjukt fula från början, men en fin känsla i kroppen växer fram och blir bara större och större för varje minut. Bekväma också, jisses. Vill skynda mig att använda dem, men det är alldeles för slaskigt ute så får nog vänta liite :)

guess what?



wednesday

'


Hur kocko är jag idag? Höll på skriva Thuesday i rubriken och drack nästan ur en hårspray imorse. Jisses, vissa dagar är knasigare än andra. Igår var jag över hos pappa och rensade ut mitt gamla rum. Det resulterade i fem lådor med kläder som åker upp på vinden här hemma. En svart säck med kläder samt en med skor åker till Myrorna idag, är så himla less på allt. Puss!

fringe



Mockajacka med fransar



Ny jacka från Ellos i mocka med fransar framtill. Diggar den skarpt. Har länge suktat efter något precis i detta stuk och när Faw kom i sin svarta fanns det kärlek i luften. När det dessutom var halva priset så fanns det absolut inget tvek utan klickade hem den på en gång. Ni hittar den här. Puss!

detaljerna

Armband - Indiska, Örhänge (tidigare ett halsband) från Kii

bubbleroom



Just nu får man 200:- rabatt på Bubbleroom om man gillar gruppen på Facebook. Kikade igenom sortimentet men hittade inte jättemycket som jag föll för. Detta är ett litet axplock av vad jag skulle kunna tänka mig i alla fall. Kanske slänger iväg en beställning när jag ändå är igång :)

blue dream

Kavaj - GT, Klänning (avklippt och omsytt till linne) - Bikbok, Skor - Topshop
(Bytte såklart skor till något mer passande!)

mer kärlek


Detta fina lack fick jag av darlings syster i julklapp och har helt glömt bort det! Det ska såklart bli ändringar på det på en gång! Kanske inviger det i helgen då jag jobbar på fritidsgården. Lite fel att servera mat i sånna naglar :) Puss!

detalj

Rosa lack från Depend nr 200

nightinspo



Helvette, kan inte sova! Älskling jobbar natt och jag är ensam och rastlös. Kommer på mig själv med att sitta och titta på massa bilder på himla fina saker. Jag skulle verkligen inte tacka nej till några enkla clutches i olika färger, helst dessa. Jag skulle bara vilja gå in i en butik som har alla saker på ett och samma ställe. En butik som har allt fint som snurrar i skallen! Behöver komma bort från lill-stora Umeå..


Kom på något konstigt sätt över denna låt och
den har spelats på repeat i över två timmar nu..

lost things



Hittade dessa armband när jag rotade omkring bland alla saker förra veckan. Finns ett gult och ett lila också men vet inte riktigt vart dem har tagit vägen. Gillar skarpt! Får se om det kommer till användning eller inte, det är trots allt en rätt fin detalj. Puss!

Dagens


Skinnjacka - Saints&Mortals, Linne - Carlings, Bandeau - GT, Skor - Roots

heavenly




Imorse när jag vaknade så låg jag kvar en stund i sängen och tänkte tomma tankar. Helt plötsligt kom jag på att jag inhandlade något i fredags som jag helt hade glömt bort! Detta linne låg fortfarande kvar i påsen i väskan, därav skrynklet :). Blev så inspirerad av min fina vän Maja som köpte ett i beige! Det kommer från Carlings och går på 199pix.

Mars 13


Någon som ville veta hur stor kuvertväskan var, så här har du en bild. Min hand täcker typ halva, haha! :) Jättefin och jättecharmig. PERFEKT! Ikväll ska jag lämna in bilen på service på Bildahl sen ska jag nog ta en promenad hem. Både darling och mamma hade något att säga till om när jag berättade att jag skulle promenera hem. Lever jag i en annan värld eller? Sen när blev lilla Umeå så osäkert?

Detaljen

Dubbel silverring och silvernaglar, Mjum!


God morgon mina fellow beeings! Gårdagen bestod av väldigt lugnt jobbpass tätt följt av en väldigt lugn hemmakväll. Jisses vad utvilad jag är nu! Känner mig lätt och fräsch och vill nästan skutta ända fram till jobbet! :)
Hoppas lördagskvällen var bra och att söndagen blir ännu bättre ;) puss!

nightinspo


turquoise clutch




Medina har anlänt till Umeås gator (haha, internt) och tog med sig en present till mig! Gissa hur glad jag är nu? Den är som ögongodis som jag ska smaska på hela sommaren. Den är halvt i mocka och halvt i skinn. Det enda kruxet är att den är så förbaskat liten?! Hade aldrig trott det :) Äsch, den är fin i alla fall! Puss!

vagabond



Testade dessa juveler idag och jag säger då de, SÅLD?! Allt med denna är helt underbart. Det blev dock inget köp eftersom butiksbiträdet sa att dem va osköna och blev helt blå om fötterna efter snörningen. Tråkigt men sant så lyssnar jag på det. Kanske ;) Finns ett par md resår också, dock inte lika fina. Men värt att spana in! Puss!

stripes



Nu sticker jag till jobbet efter en välbehövlig lunch med darling. Träningsvärk från igår börjar tränga sig fram i armarna då jag och favoriten körde cirkelträning. Kunde knappt ta mig ur sängen imorse! Det är på gång nu ;) Ha en fin lördag! Puss!

true silver

Nr 223


En liten underbar behållare med silver, färgen är nästan som en silverpenna! Helt underbar på och kan matchas med det mesta. Jag och Madde har snöat in på allt som har med lack att göra. Vi skickar mms fram och tillbaka med olika lack och färger. Inspiration och roligt på samma gång, speciellt då man har rätt samma smak! :)

shoes me



Inhandlade dessa kanoner igår eftersom mina andra boots från SixtySeven såg lite trötta ut efter en säsong av ständigt användande. Älskade dem så otroligt mycket och tänkte att jag skulle köpa exakt likadana. Men igår när jag gick in på Eurosko såg jag att dem hade 25% rabatt på alla skor från Roots. I princip samma sko! Valde då dessa med en liten upgrade! SUPERFINA! Äkta skinn och liiite högre klack. Passa på, för den 23e försvinner rabatten ;)

Today


Spetsundie - Bikbok, Skinnbyxor - Bikbok


Springer runt som en höna på jobbet, visste ni att det är fredag idag?! Fredag + snö + kallt = kaos hos oss. Funderar starkt på att dra en bojkott i kväll och äta middag med darling istället. Blir så himla tråkigt att han är ledig på helgerna då jag jobbar som mest. Det är väldigt konstigt att man i mitten av veckan längtar ihjäl sig till helgen, fast det egentligen är då jag dödar mig själv med jobb. Lustigt det där.. som att jag inte riktigt har insett det än, efter åtta år.

Dagens detalj


precious




Snubblade över denna idag mellan arbetspassen. Himla fint att den inte är helt guld, utan har en rätt "sliten" look. Ynka 69pix på Rutmfl! Plus att den var jättejättejättefin till orange nagellack! Ett par skor fick också följa med eftersom mina vardagsskor har sjungt sin sista vers för i år. Visar imorgon!


bandeau



Denna bandeau hittade jag på GT, blir en fin detalj under ett slappare linne och kommer passa under de flesta färger. Väldigt bekväm och lätt att bara dra på sig en varmt dag. Kommer definitivt hålla ögonen öppna efter fler färger. Puss!

Goldorange



OJ vad jag måste be om ursäkt ännu en gång för mina spegelbilder, men det har liksom blivit en grej. Blir inte alls lika bra med ett stativ. Men vad gör det, det blir så mycket mer personligt såhär ;) Bråttom var ordet och jag måste springa nu. Har lite ärenden innan jobbet och i kväll ska jag försöka klämma in träning efter jobbet. USM har så förbannat dåliga öppettider så man måste stressa ihjäl sig om man ska hinna.

Edies eyes




Hade ett paket som låg och väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Det var denna blus från Edies Eyes. GUD vad jag älskar den! Den är helt perfekt och kommer bli så fin mot varmare tider då man inte behöver ha jacka på sig. jisses vad jag plågar mig själv hela tiden, måste sluta med att bara tänka framåt.

Another plexi




Har velat ha något sorts smyckeskrin ett längre tag men inte hittat något som passar in. Varit sugen på ett genomskinligt från MUJI, men nu har Åhléns slutat sälja det och Uppsala är den närmaste staden. Men så idag hittade jag detta på Åhléns för bara 159pix! Jättefint, och funkar bra tills vidare :)

trench

Lack - Depend nr124, Trench - H&M, Väska - Cheap Monday


Nu springer jag och postar lite brev, sen blir det jobb igen. Jag är ovanligt pigg idag och jag ska försöka göra det bästa av den här dagen! Är ledig i kväll och har inga planer, så allt kan hända. Jag har även beställt en vårjacka i mocka, nya skor och sen har vi en del annat på ingång! jag är spänd av förväntan :) Hoppas ni får en trevlig dag!

topshop



Wow. Enda sedan jag såg Sofi Fahrman med ett par silvriga klackar har jag varit lite småsugen. Jag vet själv att jag aldrig skulle dra på mig ett par silvriga, men dessa från Topshop var ju riktigt bra! Perfekt sko i överalg och piffar upp en rätt tråkig outfit genom att bara sitta på fötterna! Hade dem varit svarta hade jag aldrig tvekat, men eftersom jag redan har ett par pumps i beige på väg till mig så får jag stå över denna. Wä!

new in



Himla fin grej den där från H&M, det sägs att jag tog den sista också. Tydligen hade dem bara fått in några stycken, vilket är rätt dumt. Men det väntas komma en till leverans inom kort! Vad butiksbiträdet sa i alla fall :) Tror den blir riktigt fin utomlands! Längtar så jag spricker :) Puss!

fur


Pälsväst - Zara, Skinnjacka - Carlings, Linne - Gina Tricot

Har precis avslutat ett arbetspass på restaurangen och ska snart möta upp min favorit. Träning står på schemat igen ikväll och jag är lyrisk! Dessutom har jag hittat tre fynd som jag är så himla glad över. Mer om det senare!

Dagens D


cheap monday



Igår traskade jag in på Kii och hittade den här fullkomligt underbara väskan. Jag älskar den redan och kommer vara en STOR favorit i vår. 400pix var den värd, verkligen en Cheap Monday ;) Nu ska jag och min träningsvärk gå ut på promenad i det soliga vädret. Vi hörs snart igen! Puss!

I'm alive



Är precis hemkommen från ett hårt spinningpass tätt följt av Core, tillsammans med underbara Faw. Mina ben är spagetti, men vad förväntade jag mig efter mitt första spinningpass?! Jag ska definitivt fortsätta med detta och ändra min livsstil. Det har gått för långt. Sen jag blev tillsammans med min pojkvän har jag samlat på mig ett och annat sambokilo. Dessutom VET jag av egen erfarenhet att jag mår mycket bättre med mer träning i mitt liv. Efteråt  åkte vi och storhandlade så att jag kunde fylla vårt kylskåp med smarrigheter! Ölen ska vi vaska. Den blev över efter helgens bravader! ;)

senso


Jag skulle vilja ha ett par skor i en grå nyans i sommar, helst några snygga och bekväma. Dessa kommer snart in hos Henry Kole men skulle jag kunna betala 1390:- för dessa? Förmodligen inte. Nitarna gjorde mig osäker, och faktiskt hela baksidan. AE, får suga på den karamellen ett tag till.

baby

Måste passa på att tipsa om bästa vardagsstiftet ever som heter Baby och kommer från MUS. Knappt märkbart, med en underton av nude/rosa. Passar perfekt om man vill ha känslan, för den är underbar :)

wera idag



Så här ser jag och Wera ut tillsammans denna söndag. Solen skiner än idag och jag ska strax promenera till jobbet. För en gångs skull känns den här dagen inte ett dugg jobbig, jag ser verkligen fram emot att komma ut. Känns som att jag fått en boost med livsglädje! Måste vara för att jag umgås med de vackraste av människor :) Ha en härlig söndag! Puss!

Nytt från wera

Fyndade denna fina grej på Åhléns igår. En mycket fin sak till ett mycket fint pris! Halva, halva. Puss!

Saturday

Topp FRK (Åhléns) - Skinnbyxor Bikbok - Skor Scorett


Blir nog inte så mycket mer uppdate idag, kanske ett till inlägg. Jobbar 10 timmar i sträck och kommer inte att ha tid. Snart kommer Medina till Umeå och med sig har hon godis. Godis som kommer färglägga min vardag lite :) Ha en bra lördag! Puss!

Dagens D



Solen skiner och ger mig så mycket energi att jag skulle kunna springa ihjäl mig. Massa goda ting har kommit in i mitt liv och jag kan äntligen leva på riktigt. Om en timma börjar jag jobba så jag måste fördela den rätt. Tänkte gå tidigare så att jag får njuta lite av vädret. Det är lite deprimerande att gå omkring i ett stort rum, med stora fönster som omringar dig och bara se hur mörkret lägger sig mer och mer, timma efter timma och faktiskt behöva jobba under tiden. Nej, nu ska jag andas! kram!

kimono



Jäklar! Solen skiner och asfalten börjar komma fram. Har till och med spottat grönt gräs! Jätteglad är jag, för man mår så himla mycket bättre när det är ljust ute. Min darling brukar säga att han hatar när det är "sånt där äckligt ljus ute". Så himla hemskt. Nej! Nu ska vi inte ropa hej förrän vi är över bäcken, eller vad man nu säger, för en kollega till mig har berättat att det kommer mer snö och fler minusgrader under helgen. Nononoo!

mus

En liten närmare titt på favoriten just nu, Gate - från Make up store

Dagens D

Depend Nr 054

vår



Idag är den första, riktiga vårdagen och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Jag var så sliten när jag steg upp i morse att jag skämdes för min man. Såg ut som en riktig luffare. Jag gick till jobbet ändå och försökte ta mig i kragen. Halvvägs in i arbetspasset insåg jag att det var dött lopp. Jag strosade hem igen och slocknade i någon timma. Nu har jag duschat och är fit for fight igen! Tidig kväll dock :) Puss!

three's a charm

Nr124 Nr200 Nr054


Tre nya lack från Depend! Jättefina och somriga lack som (ja, jag vet) kommer bli jättefina till vår. Jag har flera av dessa färger redan, fast i olika nyanser men jag kunde bara inte låta bli. Just nu hittar du dem på Kicks där de har erbjudandet tag 3 betala för 2. Perfekt ju!

vila


Ny klänning från Vila! Superfin och superenkel och kan kombineras på massa olika sätt. Det flätade repet i midjan kan bytas ut mot ett skärp eller tas bort helt. Lite lång är den kanske, men det går nog att ordna lätt genom att dra upp den lite slarvigt eller sy upp den permanent. Den gick på 179pix och inte alls något att fundera på. Blir fin både med eller utan kavaj! Nämen, lite färgglatt nagelack på det här bara ;) Puss!


turquoise




Som jag har letat och äntligen funnit. Jag har länge velat ha ett turkost linne eller t-shirt, för det är ju så himla fint till vitt. Och jag vet att jag tjatar om sommaren och bruna ben och blablabla men det håller humöret uppe att få längta och drömma lite! Jag lever såklart i nuet :). Det här linnet kan man ha som en liten klänning också, ifall man har kjol eller shorts under :) Och priset? Ynka 99:-

not my cup of tea



Spontanköpte denna klänning från Modekungen natten till igår. Sjukt. Har funderat på den ett tag och bestämde mig bara för att klicka hem den. Den ser så himla fin ut på bilden! Så fånigt enkelt som det är kunde mina fingrar inte hejda sig. Nu, så här i efterhand känner jag ånger och frustration. Jag vill inte ha den. Vad ska jag göra? Jag vet att jag är för lat för att hålla på att skicka tillbaka, men jag VET även att jag inte kommer att använda den. Den hänger perfekt på galgen och säkert på någon annan än mig. Sugen?

Dagens

Kavaj HM - Body Bikbok - Jeans 2nd skin


Jag är så fruktansvärt morgontrött nu för tiden så det är  skrämmande. Jag väljer att ställa väckarklockan två timmar för tidigt för att få snooza en bra stund. Jag kommer knappt i tid till jobbet och väl där är jag på automode. Törstig är jag hela tiden också, även fast jag dricker sjukt mycket vatten. När jag googlade kom det fram "trött och törstig? du kan ha diabetes". Aj! Hoppas att det är en svacka bara..

Dagens D


dagens

Skinnjacka Carlings - Halsduk Zara - Väska KappAhl - Skor SisxtySeven


När man är upptagen med jobb får bloggen (och allt annat) lida. Har haft fullt upp hela dagen och knappt hunnit tugga ur munnen innan nästa äventyr. Ska försöka ta tag i saker här hemma nu när jag äntligen kommit innanför dörren. Duscha, byta sängkläder, städa och kanske hinna se några saker jag laddade hem för några dagar sedan. Är det förresten någon som känner igen sig i att ha blivit besatt av spelet Fruit Ninja? Jag kan inte slå mitt egna rekord (923 poäng på arcade mode) och det gör mig  g a l e n!  Jaja, vi kanske hörs innan läggdags! Puss!

fashionking tee



Idag försov jag mig grovt. Vaknade 10:30 och gissa när jag börjar jobba? Exakt då. Fick springa till jobbet och kom fram två minuter innan öppning. Jag lever, och skulle gärna vilja ha den här t-shirten från Modekungen. Puss!

RSS 2.0